Es-Es rövanş peşinde

Es-Es rövanş peşinde
Güneydoğu seferine çıkan Eskişehirspor rakibi karşısından puanla ayrılmak için ‘Yenemiyorsan yenilme’ parolası ile mücadele edecek.Son Malatya galibiyeti ile kendine gelen ve yüzü gülmeye başlayan Eskişehirspor moralli hazırlandığı...

Güneydoğu seferine çıkan Eskişehirspor rakibi karşısından puanla ayrılmak için 'Yenemiyorsan yenilme' parolası ile mücadele edecek.
Son Malatya galibiyeti ile kendine gelen ve yüzü gülmeye başlayan Eskişehirspor moralli hazırlandığı Gaziantep BŞ maçından da puanla dönmeyi hedefliyor. Teknik direktör Ergin Işık nezaretinde sürdürdüğü hazırlıklarını ter antrenmanı ile tamamlayan kırmızı şimşekler dün otobüsle İstanbul'a geçti.
İstanbul'dan uçakla Gaziantep'e geçen kırmızı şimşekler otelde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. Kampta bir taraftan enerji toplayan bir taraftan da maça motive olmaya çalışan Eskişehirspor'lu futbolcular Gaziantep BŞ' in ikinci yarıdaki yenilmezlik unvanına son vermeyi de düşünüyor.
Talebelerine puanla dönme talimatını veren ve taktiği de 'Yenemiyorsan yenime' olarak çizen teknik direktör Ergin Işık kampta futbolcuları ile gerek tek tek gerekse grup halinde konuşarak beyinlerini yıkıyor.
Eskişehirspor'un puan parolası ile çıkacağı karşılaşma saat 14.30'da başlayacak karşılaşmayı hakem Hakan Özkan yönetecek. Volkan Narinç ve Hayati Doğan' ın yardımcılık yapacakları maçın dördüncü hakemi ise Volkan Alabaş.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.