Es-Es rövanşı aldı: 1-0

Es-Es rövanşı aldı: 1-0
Eskişehirspor, ilk yarıda yenildiği Elazığ’dan rövanşı Mehmet Türkmehmet’in golü ile aldı. 1-0Ligde kalmayı matematiksel olarak ta garanti altına almak isteyen Eskişehirspor, ilk altı mücadelesi veren Elazığ karşısında...

Eskişehirspor, ilk yarıda yenildiği Elazığ'dan rövanşı Mehmet Türkmehmet'in golü ile aldı. 1-0Ligde kalmayı matematiksel olarak ta garanti altına almak isteyen Eskişehirspor, ilk altı mücadelesi veren Elazığ karşısında oldukça istekli ve arzulu bir oyun ortaya koydu. Rakibine göre daha etkili bir futbol sergileyen ve iyi mücadele eden Eskişehirspor gol kaçırma rekoru kırdığı maçtan üç puanı Mehmet Türkmehmet'le kurtardı.
MAÇTAN NOTLAR
8.dak.Koray sağdan süratle çizgiye doğru indi. Pasında penaltı noktası üzerinde İshak vurdu kaleye giden topa defans müdahale ederek gole izin vermedi.
18.dak. Serkan'ın alda at dercesine pasında topla buluşan ve kaleci ile karşı karşıya kalan Mehmet Al'ın kalecinin üzerinden aşırttığı top direğin dibinden dışarı gitti.
19.dak. Erman'ın yaklaşık 30 metreden sert şutunda top üst direği sıyırarak dışarı gitti.
İKİNCİ YARI
48.dak. Koray' ın ortasında altı pasta Mehmet Al topa dokunamayınca defans tehlikeyi uzaklaştırdı.
54.dak. Mehmet Türkmehmet'in ortasında İshak kaleci ile birlikte topa hamle yapıp kaleciden önce topu söktü. İshak boş kale yerine topu yan ağlara nişanladı.
55.dak. Koray' ın pasında topla buluşan Birol'un çok sert şutunda kaleciden dönen topu defans uzaklaştırdı.
56.dak. Mehmet Türkmehmet'in uzun ortasında İshak gelişine vurdu. Aşırtma giden top üst direkten döndü.
65.dak.Kaleciye geri pas nedeni ile ceza alanı içinde kazanılan çift vuruşta Serkan topu Birol'a aktardı. Birol'un sert vuruşunda kaleci gole izin vermedi.
70.dak.Serkan'ın serbest atışında Mehmet Türkmehmet kafayla topu içeri çevirdi. Yakın mesafeden Ramazan topu kalecinin kucağına attı.
88.dak. Birol'un uzaktan sert şutunda top kalecide kaldı.
89.dak.Birol kullandığı serbest atışta K. Bülent kafayla topu Mehmet Türkmehmet'in önüne indirdi. Mehmet Türkmehmet göğsü ile düzelttiği topu kalecinin yanından filelere gönderdi. 1-0
90+1.dak. Ramazan'ın alda at dercesine pasında K.Bülent topu boş kale yerine dışarı attı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.