ES-ES SIRAT KÖPRÜSÜNDE

ES-ES SIRAT KÖPRÜSÜNDE
Eskişehirspor ligde adeta sırat köprüsünde. Kırmızı Şimşekler ligde arka arkaya zorlu maçlara çıkacak.Önce Ordu ve ardından da çıktığı Uşak deplasmanından 1 puanla dönen Eskişehirspor ligde bir türlü rahat edemiyor....

Eskişehirspor ligde adeta sırat köprüsünde. Kırmızı Şimşekler ligde arka arkaya zorlu maçlara çıkacak.
Önce Ordu ve ardından da çıktığı Uşak deplasmanından 1 puanla dönen Eskişehirspor ligde bir türlü rahat edemiyor. Son Uşak maçında gerek mücadele ve gerekse kümede kalma mücadelesi veren rakibi Uşak karşısında öne geçmesine rağmen 1 puan almayı başaran Eskişehirspor bu haftadan itibaren ligde yine birbirinden önemli maçlara çıkacak.
Bu hafta taraftarı önünde Ege temsilcisi Karşıyaka'yı konuk edecek olan Eskişehirspor ardından da deplasmanda lider Oftaş'a konuk olacak. Şimşekler daha sonra ise ilk iki mücadelesi veren takımlardan Malatyaspor ile kendi evinde karşılaşacak.
Ligde bir türlü rahat edemeyecek olan Eskişehirspor gerek deplasmanlar da gerekse de kendi evinde oynayacağı maçlarda hep ilk altıyı hedefleyen takımlar ile karşı karşıya gelecek.
Son haftaya kadar buram buram terleyecek olan Eskişehirspor'un rahatlayabilmesinin tek yolu ise en kısa süre içinde ligde kalmayı gerektirecek baraj puana ulaşması.
Eskişehirspor özellikle bu zor dönemece girerken Karşıyaka maçını kazanması, ileriki haftalarda evinde oynayacağı maçlarda da puan kaybetmemesi gerekiyor.
Karşıyaka maçı ile birlikte ligde sırat köprüsüne girecek olan Eskişehirspor'un sadece saha içinde değil masa başında olaylar karşısında da dikkatli olması gerekiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.