ES-ES TRANSFERDE HIZ KESTİ

ES-ES TRANSFERDE HIZ KESTİ
Eskişehirspor, transferde hız kesti. Transfer komitesi Mahmut’un dışında görüşme yapmadı. Haziran ayında başlayan transfer çalışmasına hızlı giren ve iç transferde 10’nun üzerinde imza attıran, dış transferde ise 4 futbolcuyu...

Eskişehirspor, transferde hız kesti. Transfer komitesi Mahmut'un dışında görüşme yapmadı. Haziran ayında başlayan transfer çalışmasına hızlı giren ve iç transferde 10'nun üzerinde imza attıran, dış transferde ise 4 futbolcuyu kırmızı siyahlı renklere bağlayan Eskişehirspor hız kesti.
Dün dış transferde görüşme yapmayan Eskişehirspor iç transferde ise tek futbolcu ile görüştü. Eskişehirspor teknik direktörü Metin Diyadin'in kalmasını istediği forvet ve orta saha elemanı Mahmut'un menajeri ile bir kez daha masaya oturan transfer komitesi yüksek bulduğu rakamın düşürülmesini istedi. Geçtiğimiz sezon Eskişehirspor' fazla katkıda bulunamayan Mahmut'un yüksek transfer ücreti istemesi dikkat çekerken rakamı yüksek tutmasında en önemli rolü Başkan Nebi Hatipoğlu' nun bu futbolcuya sıcak bakması oynuyor.
Dış transferde ise görüşmelerin devamı için teknik direktör Metin Diyadin bekliyor. Diyadin'in listesinde birinci sırayı alan futbolcuların görüşmelerinden sonuç çıkmaması üzerine transfer komitesi Metin hocadan ikinci üçüncü alternatifler konusunda görüş alacak. Pazartesi gününden sonra Eskişehirspor'un dış transferinin hız kazanması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.