Es-Es'de Kaf-Kaf alarmı

Es-Es’de Kaf-Kaf alarmı
Uşak maçından sonra bir gün dinlenen kırmızı şimşekler dün öğle saatlerinde tesislerde biraraya gelerek pazartesi günü Karşıyaka ile oynayacağı maçın hazırlıklarına teknik direktör Ergin Işık gözetiminde başladı....

Uşak maçından sonra bir gün dinlenen kırmızı şimşekler dün öğle saatlerinde tesislerde biraraya gelerek pazartesi günü Karşıyaka ile oynayacağı maçın hazırlıklarına teknik direktör Ergin Işık gözetiminde başladı.
Eskişehirspor Karşıyaka maçı hazırlıklarına dün tesislerde başladı. Şimşekler bugün de tek çalışma yapacak.
Pazar günü zorlu deplasmanda Uşak'tan bir puanla dönen Eskişehirspor'da teknik direktör Ergin Işık bu maçtan sonra futbolcularına bir günlük izin verdi. Kırmızı şimşekler dün öğle saatlerinde toplanarak pazartesi günü taraftarları önünde oynayacağı Karşıyaka maçı için topbaşı yaptı. Haftanın ilk çalışması öncesinde futbolcuları ile kısa bir toplantı yapan teknik direktör Ergin Işık son haftalarda çıkışta olan rakibi Karşıyaka hakkında futbolcularına bilgiler verdi.
Güçlü Kaf-Kaf alarma geçen kırmızı şimşekler dün tek çalışma yaparken bugün de yine tesislerde tek antrenman yaparak hazırlıklarını sürdürecek.
Karşıyaka maçı için Cumartesi günü tesislerde kampa çekilecek olan Eskişehirsporlu futbolcularda kart cezaları sona eren M.Akif ve Mehmet Türkmehmet'in de kritik maçta kadroda yer alacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.