Es-Es'de yönetim hazırlığı

Es-Es’de yönetim hazırlığı
Eskişehirspor’da güçlü yönetim için çalışmalar sürüyor.28 Mayıs’da yapılacak olan Eskişehirspor genel kurulu için geri sayım sürerken yönetimde şekillenmeye başladı. Göreve devam etme kararı alan başkan Nebi Hatipoğlu’nun...

Eskişehirspor'da güçlü yönetim için çalışmalar sürüyor.
28 Mayıs'da yapılacak olan Eskişehirspor genel kurulu için geri sayım sürerken yönetimde şekillenmeye başladı. Göreve devam etme kararı alan başkan Nebi Hatipoğlu'nun başkanlığı düşündüğü ancak Hatipoğlu'nun devam kararı üzerine yeni yönetimde de yer alacağı öğrenilen Rıdvan Çakırgöz başta olmak üzere bazı yöneticiler ile sık sık toplantı yaparak yeni yönetim oluşturduğu öğrenildi.
Eskişehirspor'da mevcut yönetimden en az 7 ismin devam edeceği yeni yönetimde ise belirlenen bazı iş adamlarının yönetime girmesi için ikna edildiği öğrenildi. Ayrıca yeni yönetimde başta Büyükşehir olmak üzere Tepebaşı ile Odunpazarı Belediyesinden birer temsilcinin yer alacağı sızan bilgiler arasında. Bunun yanında Sanayi Odası, Ticaret Odası yönetimlerinden ve Anadolu Üniversitesi ile Osmangazi Üniversitelerinden de bazı isimlerin yönetime gireceği belirtildi.
Eskişehirspor yönetimi en kısa zamanda güçlü yönetimi oluşturup genel kurul öncesi toplantı yapması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.