Es-Es'e galibiyet yakışır

Es-Es’e galibiyet yakışır
Eskişehirspor ikinci yarının ilk maçını bugün evinde Manisaspor ile yapacak. Tek hedefi 3 puan olan Şimşekler taraftarından da destek bekliyor.Ligin ilk yarısındaki son maçını evinde Diyarbakırspor ile yapan ve bu maçın ardından...

Eskişehirspor ikinci yarının ilk maçını bugün evinde Manisaspor ile yapacak. Tek hedefi 3 puan olan Şimşekler taraftarından da destek bekliyor.
Ligin ilk yarısındaki son maçını evinde Diyarbakırspor ile yapan ve bu maçın ardından yaklaşık 1 aylık tatile giren Kırmızı Şimşekler ikinci yarıya da evinde Manisaspor maçı ile başlayacak.
Ligin ilk maçında rakibi ile deplasmanda berabere kalan Kırmızı Şimşekler bugün oynayacağı rövanş maçında 3 puan almak istiyor.
Zorlu maç için hazırlıklarını dün yaptığı ter antrenmanı ile tamamlayan ve tesislerde kampa çekilerek maç saatini beklemeye başlayan Eskişehirspor'da futbolcular taraftarlarının da desteği ile rakibini devirmeyi hedefliyor.
Bugün Atatürk stadında saat 14.00'de başlayacak olan karşılaşmayı Trabzon bölgesi hakemlerinden Abdullah Yılmaz yönetecek.
Öte yandan Eskişehirspor'lu taraftarlarda bugünkü Manisaspor maçında tribünleri doldurarak takıma destek verip 3 puanda pay sahibi olmayı hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.