“Es-Es’in farkı açmasına en çok biz sevindik”

“Es-Es’in farkı açmasına en çok biz sevindik”
2 Eylül Spor Kulübü’nde Teknik Direktör Oktay Arıkan 3-1 kazandıkları Osmanlı 1453 maçının ardından “Yine çok kaçırdık. 2 direkten dönen ve 3-4 tane çizgiden çıkan pozisyonlarımız var. Daha farklı kazanabilirdik” dedi.

2 Eylül Spor Kulübü 6 hafta sonra galip geldi. 8 Şubat’ta kazandığı Tarsus maçından bu yana iyi futbol oynasa da galip gelemeyen ekibimiz geriye düşmesine rağmen Osmanlı 1453’ü deplasmanda 3-1 yenerek moral buldu.

“Çok daha farklı da kazanabilirdik” diyen Teknik Direktör Oktay Arıkan şunları söyledi:

“Bizim adımıza kazanmamız gereken bir maçtı. Pozitif futbolumuzu skora yansıtamadığımız birçok karşılaşma oynadık. Aslında Osmanlı 1453 müsabakası da kazansak da bunlardan birisi oldu. Bireysel hatadan 1-0 geriye düştük. Genç oyunculardan kurulu rakibimizin direnci arttı. Üstüne 2 direkten dönen ve 3-4 tane de çizgiden çıkan topumuz vardı.

Onlar Adına Sevindim

Ömer Faruk Söyler ve Enes Kukaroğlu’nun golle tanışmasına sevindim. Berkay yine iyi oyununu golle süsledi. Kalede Cemal’e şans verdik. Sağ bekte genç Melih Bozdemir’in pozitif futbolu beni gelecek sezon adına umutlandırdı. Ona keza sonradan oyuna dahil olan Ege Eren’de iyi işler yaptı. Kazanmak güzeldi. Fakat Eskişehirspor’un da şuan puan farkını 5’e çıkartması açıkçası bizi daha çok sevindirdi. Çünkü Es-Es’in şampiyon olması demek, bizim ligde kalmamız anlamına geliyor.

Aynı Ciddiyetle Devam

Biz kalan 3 maçımıza aynı ciddiyetle çıkacağız. Hepsini kazanarak ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Sezon biter bitmez ise Eskişehirspor’un şampiyon olması halinde yönetimimizle oturup yeni sezon planlamalarına hemen başlayacağız. Önce kadromuzu korur, üzerine nokta atışı transferler yapabilirsek, önümüzde ki sezon bu takımında şampiyonluk yarışının içinde