"ES-ES'İN GELECEĞİ İLE OYNANMASIN"

“ES-ES’İN GELECEĞİ İLE OYNANMASIN”
Eskişehirspor’un eski başkanlarından Ali Çelikoğlu dün yaptığı basın toplantısında son günlerde yaşanan başkanlık krizinin yanı sıra kulübün kalıcı gelirlerinin şahsi alacaklara alet edilmemesi gerektiğini söyleyerek”...

Eskişehirspor'un eski başkanlarından Ali Çelikoğlu dün yaptığı basın toplantısında son günlerde yaşanan başkanlık krizinin yanı sıra kulübün kalıcı gelirlerinin şahsi alacaklara alet edilmemesi gerektiğini söyleyerek" Es-Es'in geleceği ile oynanmasın" dedi.
28 Mayıs'ta yapılacak olan Eskişehirspor genel kurulu için geri sayım başlarken, Es-Es'in eski kulüp başkanlarından Ali Çelikoğlu dün kulüp ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunarak başkan Hatipoğlu'na yüklendi.
"LAF EDEBİYATI
YAPILMASIN"
Çelikoğlu" Şuanda Nebi Hatipoğlu'nun yanı sıra Rıdvan Çakırgöz'ün başkanlık için ismi geçmekte. 'Eskişehirspor sahipsiz kalırsa başkanlığa talibim' laflarına kesinlikle karşıyım. Kimse Laf Edebiyatı yapmasın. Eskişehir'de Eskişehirspor'un birçok sibobları, ağabeyleri ve büyükleri var. Bu kulüp bundan önceki dönemlerde de bir çok sıkıntı yaşayarak kaoslar atlattı. Ben görevde iken hayallerimden biri kalıcı kaynaklar yaratmak idi. Çünkü biz bunun sıkıntısını çok çektik. Stadı kiralayarak Eskişehirspor'a fayda sağlamayı amaçladık".
"VERİN PARAYI BEN
GİDEYİM DEMEK YOK"
" Bu yönetim gelir ve kaynak bakımından en şanslı dönemde Eskişehirspor'un başındadır. Uzun uğraşların ardından ancak 10 yıl sonra kulübe petrol istasyonu verildi. Bu kulüp için çok büyük bir kalıcı gelirdir. Ancak Hatipoğlu'nun alacaklarına karşı bu istasyondan gelecek parayı düşünmesi Eskişehirspor'un gelir yönünden geleceğini tehlikeye atar. Hatipoğlu'nun da mutlaka alacakları vardır. Bizler bu alacaklar kulüpte kalsın demiyoruz. Ancak ortada yanlış transfer politikasının arkasından havaya giden paralar da var.
Alacaklarını, aldığı futbolcuları satarak tahsis edebiliyorsa etsin. Bakalım o futbolcuları aldığı paralara satabilecek mi? Hatipoğlu'nun "Verin paramı ben gideyim" dememesi gerekirdi. Kendi göreve gelirken 3 yıllık bir projeden bahsetti. Bu konu ile ilgili kendisi ile görüşmek istedim. Sorularım olacaktı. Uzun bir görüşme yapamadık. Kendisi arayacağını söyledi. Hala bir sonuç çıkmadı".
"HATALAR GÖZDEN
GEÇİRİLSİN, DOĞRU
BULUNSUN"
"Eskişehirspor 3 büyük kulüp dahil Türkiye'nin sayılı büyük camialarından biridir. Eskişehirspor taraftarının içi rahat olsun. Kulüp hak ettiği yönetime her zaman kavuşur. Eskişehirspor kimsenin tekelinde değildir. Ben yaptım, ben ettim, ben yıkarım, ben giderim devri artık yok. Hatipoğlu giderken, kulübü borçsuz bırakacağım demişti. Eskişehirspor için doğru yapılmalı. Hatalar gözden geçirilmeli. Bu yönetim yoluna devam etmeli. Gerekirse Genel kurula gidilerek güven tazelensin.Aksi takdirde bu kaos ortamı her zaman olduğu gibi Eskişehirspor'a zarar verir" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.