Es-Es'in gözü özel idarede

Es-Es’in gözü özel idarede
Eskişehirspor’un yönetiminin gözü özel idarede. Tesisler için Bakan Unakıtan’ ın çıkartacağı kaynak dört gözle bekleniyor. Eskişehirspor’un tesislerini geçtiğimiz gün ziyaret eden Maliye bakanı Kemal Unakıtan’ ın yeni...

Eskişehirspor'un yönetiminin gözü özel idarede. Tesisler için Bakan Unakıtan' ın çıkartacağı kaynak dört gözle bekleniyor. Eskişehirspor'un tesislerini geçtiğimiz gün ziyaret eden Maliye bakanı Kemal Unakıtan' ın yeni tesislerin bitmesi için mali destek sözü vermesi Eskişehirspor yönetimini sevindirdi. Bu konuda Bakan Unakıtan' dan gereken sözü alan yönetim şimdi ödeneğin çıkmasını dört gözle bekliyor.
Tesislerin yapıldığı yerin özel idareye ait olması ve yeni tesislerinde anlaşma yapılarak özel idare verilecek olması nedeni ile bakan Unakıtan' ın aktaracağı kaynak özel idare aracılığı ile temin edilmiş olacak.
İkinci başkan Rıdvan Çakırgöz " Tesisleri sezon sonuna kadar bitirmeyi planlıyoruz. Özel idare aracılığı ile tesisler için gelecçek destek çalışmaları hızlandıracaktır." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.