Es-Es'in kampı Bolu'da

Es-Es’in kampı Bolu’da
Eskişehirspor’un hazırlık kamp yeri kesinleşti. Bolu Esentepe’ de kampa girecek olan Eskişehirspor Nevşehir’de de özel turnuvaya katılacak. Eskişehirspor’un yeni sezon hazırlık programı yavaş yavaş netleşmeye başladı. Temmuz...

Eskişehirspor'un hazırlık kamp yeri kesinleşti. Bolu Esentepe' de kampa girecek olan Eskişehirspor Nevşehir'de de özel turnuvaya katılacak.
Eskişehirspor'un yeni sezon hazırlık programı yavaş yavaş netleşmeye başladı. Temmuz ayı başında Eskişehir'de bir araya gelecek olan kırmızı şimşekler teknik direktör Metin Diyadin tarafından iki gün sürecek teste tabi tutulacak.
Bu testlerde futbolcuların performansları, fiziksel yapıları ortaya çıkartılacak. İki gün sürecek testten sonra Eskişehirspor kampın yapılacağı Bolu Esentepe' ye geçecek.
Esentepe' de 22 Temmuz tarihine kadar kamp yaparak sezon için güç ve enerji depolayacak olan Eskişehirspor bu tarihten sonra ise özel maç için Nevşehir'e geçecek.
Nevşehir'de yapılacak olan İddia' nın düzenlediği turnuvaya katılacak olan kırmızı şimşekler bu turnuvadan sonra Eskişehir'e dönecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.