Es-Es'in yaz okulu 23 Haziran'da başlıyor

Es-Es’in yaz okulu  23 Haziran’da başlıyor
Eskişehirspor futbol alt yapı çalışmaları 23 Haziran’da start alacak. 94-99 doğumlular arasında yapılan seçmeler sonrası çalışmalara alınan minikler 23 Haziran tarihinde Eskişehir futbol alt yapı tesislerinde çalışmalara...

Eskişehirspor futbol alt yapı çalışmaları 23 Haziran'da start alacak. 94-99 doğumlular arasında yapılan seçmeler sonrası çalışmalara alınan minikler 23 Haziran tarihinde Eskişehir futbol alt yapı tesislerinde çalışmalara başlayacak.
Her grubun haftanın 3 günü yapılacağı çalışmalar antrenör Emre Özbayer, Gani Gümüşcan ve Berkant Ongan nezaretinde gerçekleştirilecek.
2,5 ay sürecek futbol yaz okulu çalışmalarında yetenekli olduğuna inanılan minik futbolcu adayları Eskişehirspor futbol alt yapısına dahil edilecek. Konu ile ilgili olarak antrenörlerden Emre Özbayer " Futbol alt yaz okulu olarak bizleri yoğun bir çalışma dönemi bekliyor. Minik futbolcu adayları arasında 2,5 ay boyunca tarama yapacağız. Amacımız Eskişehirspor alt yapısına yetenekli olan minikleri kazandırmak. 94-99 yaş gruplarında yapılacak seçmeler sonunda her yaş grubunda müsabaka yapabilecek duruma gelen birer takım oluşturacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.