Es-Es'ler Sivas'da iddialı

Es-Es’ler Sivas’da iddialı
Fenerbahçe galibiyeti ile moral bulan Eskişehirsporlu futbolcular, hedeflerinin Sivasspor deplasmanından 3 puanla dönmek olduğunu söyledi. Kırmızı-Siyahlı takımın futbolcuları, Sivasspor maçı hazırlarını ESKİ Tesisleri’nde...

Fenerbahçe galibiyeti ile moral bulan Eskişehirsporlu futbolcular, hedeflerinin Sivasspor deplasmanından 3 puanla dönmek olduğunu söyledi.
Kırmızı-Siyahlı takımın futbolcuları, Sivasspor maçı hazırlarını ESKİ Tesisleri'nde sürdürüyor. Teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde antrenman yapan futbolcular galibiyetten başka şey düşünmediklerini belirtti. Fenerbahçe'ye 2 gol atan Eskişehirspor'un 24 yaşındaki futbolcusu Adem Sarı, hedeflerinin Sivasspor deplasmanından 3 puanla dönmek olduğunu söyledi. Sivasspor maçında da gol atmak istediğini ifade eden Adem Sarı, "Sivasspor maçında 3 puan için elimizden geleni yapacağız. Bu maçta da gol atmak isterim ama önemli olan galip gelmek. Sivas benim memleketim. Sivasspor'a karşı oynamak benim için ayrı bir duygu" diye konuştu. Eskişehirsporlu Volkan Yaman da Fenerbahçe galibiyeti ile büyük bir moral kazandıklarını belirtti. Yaman, "Sivasspor ve Diyarbakırspor maçlarını kazanarak ligin ilk yarısını 30 puanla bitirmek istiyoruz" dedi. Kırmızı-Siyahlı takımın golcü futbolcusu Youla ise takımın moralinin yerinde olduğunu, Sivas'a 3 puan için gideceklerini söyledi.
Youla, "Sivasspor maçı zor olacak. Çünkü Sivasspor zor durumda. Ama biz oraya 3 puan için gidiyoruz. Takımın morali yerinde. Önemli olan 3 puan. Bütün forvetler gol atmak ister. Ben de bu maçta gol atmak istiyorum, ama ben atamasam da başka bir arkadaşım atar" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.