Es-Es'te Diyarbakır alarmı

Es-Es’te Diyarbakır alarmı
Hakem hatalarından yakınan Eskişehirspor genel kaptan Ocakçı “ Puanlarımızı gasp ettirmeyiz” dedi. Teknik direktör Rıza Çalımbay Diyarbakır maçının Fenerbahçe maçından çok daha önemli olduğunu vurgulayarak “ Zor bir...

Hakem hatalarından yakınan Eskişehirspor genel kaptan Ocakçı " Puanlarımızı gasp ettirmeyiz" dedi. Teknik direktör Rıza Çalımbay Diyarbakır maçının Fenerbahçe maçından çok daha önemli olduğunu vurgulayarak " Zor bir maç. Kazanmak istiyoruz."ded.
Eskişehirspor'da evinde oynayacağı Diyarbakır maçı için alarma geçti. Teknik direktör Çalımbay " Diyarbakır maçı Fenerbahçe maçından çok daha önemli" dedi.
Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Fenerbahçe maçından daha önemli gördükleri Diyarbakırspor karşılaşmasından üç puanla ayrılmayı hedeflediklerini söyledi.
Atatürk Stadı'nda haftalık basın toplantısını yapan teknik direktör Çalımbay, geçen hafta deplasmanda 2- 1 mağlup oldukları Sivasspor maçından istedikleri sonucu alamadıkları için üzgün olduklarını belirtti. Süper Lig'in ilk yarısının son maçında Cumartesi günü Eskişehir'de Diyarbakırspor ile yapacakları maçın önemine dikkati çeken Rıza Çalımbay şunları söyledi. "Bizim için Diyarbakırspor maçı, Fenerbahçe karşılaşmasında daha önemli. Diyarbakırspor, dikkat etmemiz gereken bir takım. Çok dirençli ve özellikle deplasmanda iyi oynayan bir takım. Bazıları kağıt üzerinde 'Diyarbakırspor' u yeneriz' gibi hesap yapabilir. Ancak, öyle bir maç değil. Bizim ligdeki en zor maçlarımızdan birisi. Diyarbakırspor maçını kazanmak istiyoruz ve bu karşılaşmadan üç puanla ayrılmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Diyarbakırspor maçını kazanırsak, ligin ilk yarısını iyi bir yerde bitireceğiz"
Ligin ikinci yarısının çok zor geçeceğini savunan teknik direktör Çalımbay "Tüm takımlar, devre arası takviyelerini yapıp ikinci yarıya hazırlanacak. Hem aşağıda, hem yukarıda zor maçlar oynanacak. Telafisi olmayan maçlar olacak. Bunun bilincindeyiz. Biz de ikinci yarı hazırlıklarımızı bu doğrultuda yapacağız. Bu arada Türkiye Kupası da bizim için bu sezon çok önemli. Antalyaspor ve Fenerbahçe ile yapacağımız maçlar, kupadaki kaderimizi belirleyecek. Türkiye Kupası'nda gittiğimiz yere kadar gideceğiz" dedi.
DEVRE
ARASI KAMPI
Eskişehirspor, Antalyaspor ile oynayacağı kupa maçı sonrasında devre arası kampını da Antalya'da geçirmeyi planlıyor. Kupa maçının ardından Eskişehir'e dönerek 27 Aralık'a kadar ilimizde çalışacak olan kırmızı Şimşekler ardından da 5 gün yeni yıl tatiline çıkacak. 2 Ocak'da Antalya'da toplanacak olan kırmızı Şimşekler 10 Ocak'ta Fenerbahçe ile Ziraat kupası maçı için 8 Ocak'da Eskişehir'e dönecek. Ardından Altay maçı için İzmir'e gidecek olan Eskişehirspor İzmir'den tekrar Antalya'ya gidip 5 gün daha Antalya'da kamp yapacak. Kampın hangi otelde olduğu ise henüz netleşmedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.