Es-Es'te kaptan Ercan ümitli konuştu

Es-Es'te kaptan Ercan ümitli konuştu
Eskişehirspor’un takım kaptanı Ercan Kuruçay kalan 5 hafta için umutlu konuştu. Golcü futbolcu Kuruçay, “BAL’da böyle durumlar normal. Ancak son düdük henüz çalmadı. Eskişehirspor’un olduğu her yerde ümit vardır” dedi.

Eskişehirspor’un takım kaptanı Ercan Kuruçay, yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi:

"Öncelikle Alaplı maçını değerlendirip zorlu Karadeniz Ereğli maçı için de konuşan takım kaptanı Ercan Kuruçay “Son 5 haftamız kaldı. Alaplı maçından başlamak lazım. Üzücü bir maç oynadık. Bende hastaydım ve oynayamadım. Eksiklerde vardı. Bu eksiklerde takıma direk katkı veren isimlerdi. O yüzden üzgünüz. Taraftarımızı çok üzdük.

“BU LİG ÇOK FARKLI”

Artık son 5 haftaya girildi. Geçen senede oynadığım takımda 6-7 puan geriden gelip şampiyon olduk. Bundan ben tecrübelim. Allah nasip ederse bu 5 haftayı iyi geçirip önümüze bakacağız. Bölgesel Amatör Ligde böyle şeyler oluyor. Sezon bitmeden herhangi bir sezon bitti diyemezsin. Oynanmamış hala 5 maç var. Son düdüğe kadar mücadelemizi sürdüreceğiz."

“ŞANSIMIZ VAR”

Ercan ayrıca, “Hala şansımız devam ediyor. Aynı heyecanla maçlarımıza çıkacağız ve devam edeceğiz. Taraftarlarımızı üzdüğümüzün farkındayız. Bizde Allah nasip ederse bu hafta başlayarak oynanmamış 5 maçımız var. Diğer takımında oynanmamış 5 maçı var. Elimizden geleni yapıp 5 maçı da kazanarak kupayı kaldıracağız. Eskişehirspor’un olduğu her yerde ümit vardır” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum