Eskişehir ekibi Yunusemrespor'da hakem krizi

Eskişehir ekibi Yunusemrespor'da hakem krizi
 Muhabir
Yunusemrespor'da Sportif Direktör Abdulkadir Ünver, İstanbul bölgesi hakemi Sinan Demir’in özellikle ilk yarıda verdiği kararlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Eskişehir temsilcisi Yunusemrespor, Bolu Gerede’den de eli boş döndü. Ancak oynanan karşılaşmada İstanbul bölgesi hakemi Sinan Demir ve yardımcıları temsilcimizi deyim yerindeyse doğradı. Rakibi karşısında 1-0 öne geçmesine rağmen hakemlerin yanlı kararları ve verilmeyen bir penaltısı ile birlikte sahadan mağlubiyetle ayrılan Yunusemrespor, Gerede’de hakemleri geçemedi.

Sportif Direktör Abdülkadir Ünver, “Bizi net olarak sahipsiz gören hakemler maçlarımızda ilginç kararlar veriyor. Ligde var olmak için mücadelemizi sürdürüyoruz. Hiçbir bahanemiz yok. Ancak Gerede karşılaşmasında hakemlerin yanlı tutumları bizleri bu noktaya getirdi. Maçta öne geçtik. Ardından net bir penaltımız verilmedi ve hakemlerde maçın devre arasında bunu kabul etti. Penaltıyı verse skor 2-0’a gelebilirdi. Bahane üretmiyoruz ama verdiğimiz mücadelenin de hakkını alamıyoruz: Bundan sonraki maçlarımızda hem rakiplerimizle hem de hakemlerle de mücadele edeceğiz. Bu takımı ligde tutmak adına elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum