Eskişehir Masterler geri sayıma geçti

Eskişehir Masterler geri sayıma geçti
Anadolu Üniversitesi Veteranları ile dostluk maçı yapacak olan Eskişehir Masterler ekibi 15-19 Haziran’da Antalya’da düzenlenecek Şampiyona için geri sayıma geçti.

Mayıs ayında Antalya’da yapılacak olan Masterlar şampiyonasında ilimizi temsil edecek olan ARS Mühendislik Eskişehir Masterler takımı zorlu müsabakalar öncesinde hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Teknik Direktör Gürol Bakırcı, yardımcı Antrenör Fatih Kuzu, kaleci antrenörü Yusuf Göktaş nezaretinde sıkı bir çalışma programından geçen Eskişehir Veteran takımı şampiyona öncesinde 2 hazırlık maçı oynamayı planlıyor. 30 Nisan tarihinde Anadolu Üniversitesi’nde gerçekleştirilen Bahar Şenliklerinin kapanış töreninde Anadolu Üniversitesi Veteranları ile dostluk maçı yapacak olan Eskişehir Masterler şampiyona öncesinde son olarak Afyon ekibi ile hazırlık maçı oynamayı planlıyor.

Önceki gün Abdurrahman Temel sahasına gerçekleşen idmanı EASKF Başkanı Sadri Atam, Futbol İl Temsilcisi Ethem Üzer’de yakından takip etti. Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu Eskişehir İl Temsilcisi ve aynı zamanda EASKF Yönetim Kurulu üyesi Nevzat Aslan ve Balaban Sucukları sahibi Yusuf Balaban takım mangal ziyafeti verilmesine katkı sağladılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.