Eskişehir'de yüz yogası yoğun ilgi görüyor

Eskişehir'de yüz yogası yoğun ilgi görüyor
Odunpazarı Belediyesi tarafından kadınlar için düzenlenen yüz yogası ve kişisel gelişim atölyesi, yazın da devam ediyor.

Kadınların fiziksel ve ruhsal sağlığı için birçok branşta atölyeler düzenleyen Odunpazarı Belediyesi, çalışmalarını yaz aylarında da sürdürüyor. Kadınlar için hayata geçirilen atölyelerden biri de Spor İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen yüz yogası ve kişisel gelişim atölyesi. Eğitmenliğini Elif İlik’in yaptığı yüz yogası ve kişisel gelişim atölyesi, her Çarşamba 09.45-11.45 saatleri arasında Gökmeydan Mahallesinde bulunan Odunpazarı Belediyesi Ek Hizmet Binasının 4. katında yer alan Spor İşleri Müdürlüğünde gerçekleştiriliyor. Kadınların yoğun ilgi gösterdiği atölye de dersler yüz yogası, kişisel gelişim ve etkili iletişim konuları olmak üzere 3 başlıkta ele alınıyor.

ATÖLYEDE YÜZ YOGASINDAN REGRESYONA BİRÇOK KONU İŞLENİYOR

Yüz yogasında katılımcılara yüzde olan kırışıkların ve sarkmaların doğal yoldan önlenmesi için tüyolar veriliyor. Sözsüz mesajlar, jestler, göz ve baş hareketleri, beden duruşu, yüz ifadeleri, nefes egzersizleri ve nefes teknikleri gibi konuların işlendiği etkili iletişim derslerinde, kadınlara nefes egzersizleri, diyafram tekniği ile nefes açma çalışmaları da yaptırılıyor. Atölye ile söze gerek kalmadan insanların zihinsel ve fiziksel faaliyetlerle verdiği mesajları anlayabilmeyi kolaylaştırmayı hedeflediklerini belirten yetkililer, regresyon, bioenerji, mindfulness, bilinçli farkındalık, aile dizimi konularını ise kişisel gelişim derslerinin eğitim programı içerisinde anlattıklarını söyledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.