Eskişehir’deki ralli nefesleri kesti

Eskişehir’deki ralli nefesleri kesti
Eskişehir Otomobil Sporları Kulübü (ESOK) ev sahipliğinde yapılan ve Odunpazarı Belediyesi'nin katkıları ile düzenlenen 2023 Türkiye Ralli Şampiyonası heyecanlı geçti.

Odunpazarı Evleri meydanında yapılan seremonik starta ilgi büyük oldu. Eskişehirliler meydanı tıka basa doldururken, Eskişehir Otomobil Sporları Nevzat Aslan araç ve pilotlar tek tek tanıttı. Ardından da start verildi. Eskişehir Otomobil Sporları Kulübü (ESOK) başkanı Nedim Aslan Otomobil sporuna desteklerinden dolayı Odunpazarı Belediye başkanı Kazım Kurt’a özel olarak hazırlanan plaketi takdim etti.

4 PARKURDA YARIŞTILAR

Cumartesi ve Pazar günü yapılan yarışlarda 67 araç ve 134 sporcu, Atalan ve Sakarıılıca mevkilerindeki 4 özel etapta mücadele etti. Türkiye Otomobil Sporları Federasyonunun (TOSFED) faaliyet programında yer alan Petrol Ofisi Maxima 2023 Türkiye Ralli Şampiyonası'nın 3. Ayağında dün ise sporcular final yarışlarını ardından yine Odunpazarındaki finiş seremonisi ve ödül törenine katıldı.

KAFA KAFAYA

Adata kafa kafaya giden ilk gün "Espark" ve "Odunpazarı" isimleriyle koşulan 4 özel etap sonunda genel klasmanda GP Garage My Team takımından Ümit Can Özdemir-Batuhan Memişyazıcı 34 dakika 57 saniye ve 7 salesilik süre ile birinci olurken, Castrol Ford Team Türkiye takımından Ali Türkkan-Burak Erdener ikinci oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.