Eskişehir’i gururla temsil ediyoruz

Eskişehir’i gururla temsil ediyoruz
Karşıyaka karşısında galibiyeti getiren golü atan İbrahim Zeytin, “Efeler maçı hangi statta olursa olsun Eskişehir halkının bizi desteklemesini istiyoruz. Eskişehir’i gururla temsil ediyoruz” dedi.

Karşıyaka karşısında son haftalarda olduğu gibi yine taktiksel bir anlayışla ikinci yarıda oyuna dahil olan ve yine golünü atan İbrahim Zeytin çok mutluydu. Hocasının ikinci yarıda şans vermesinin takdirle karşıladığını belirten Zeytin şunları söyledi:

“Maçın yoğun bir tempoda geçeceğini, taraftar desteğini arkalarına alacaklarını biliyorduk. Burada daha önce de oynamıştık ve şanssız bir şekilde 90+8’de kaybetmiştik. Karşıyaka’yı ilk devre Eskişehir’de yenmiştik. Yine yeneceğimizi biliyorduk.

ESKİŞEHİR HALKI BİZİ DESTEKLESİN

Kafa kafaya geçen oyunda gol atmak bana nasip oldu. Çok şükür kazandık, mutluyuz. Karşıyaka’yı geçtik. Efeler’i de geçmek istiyoruz. Bu turu geçince Elazığ ile eşleşeceğiz. O turu da geçip 1. Grup’tan gelen ekibi de eleyip 2. Lige yükselmek istiyoruz. Efeler maçı hangi statta olursa olsun Eskişehir halkının bizi desteklemesini istiyoruz. Eskişehir’i gururla temsil ediyoruz. Hocam bana ne zaman şans verirse çıkar oynarım. Benim açımdan sorun yok. Sahaya çıkıp işimizi yapmaya çalışıyoruz. Biz bir ekibiz ve iyi bir takımız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.