Eskişehir’in spordaki gururu Melahat Ünügür Ortaokulu

Eskişehir’in spordaki gururu Melahat Ünügür Ortaokulu
 Muhabir
Melahat Ünügür Ortaokulu öğrencileri bu yıl Okul Sporlarında çıktıkları müsabakalara damga vurarak yine Eskişehir'in gururu oldu.

Okullar Sporları müsabakalarında bu yıl ilimizde olduğu kadar Türkiye’de de adından söz ettiren Melahat Ünügür Ortaokulu’nda büyük sevinç ve gurur yaşanıyor. Elde eden başarıların ardından dün okulda, vilayette ve Spor İl Müdürlüğü’nde şampiyonlar için özel tören gerçekleştirildi.. Okul Müdürü Ahmet Berberler ve Beden Eğitimi Öğretmenlerinin yanı sıra şampiyon sporcular yapılan kutlamalarda yer aldı.

ADINI TÜRKİYE BİLİYOR

Melahat Ünügür Orta Okulu sportif faaliyetlerde ki başarısı ve elde ettiği Türkiye Şampiyonluklarıyla artık ülke genelinde de bilinen bir okul haline geldi. İlk olarak Bursa’da yapılan Okullar arası Küçükler Atletizm Türkiye Şampiyonası’nda da ilimizi temsil eden Melahat Ünügür Ortaokulu atletleri Küçük Kızlarda Türkiye Şampiyonu, Küçük Erkeklerde ise Türkiye ikincisi olarak yine göğsümüzü kabartmayı başarmış, elde ettikleri bu başarı ile ilimize bir Türkiye Şampiyonluğunu getirmişti.

BADMİNTONDA DA ZİRVEDE

Atletizm branşında gelen bu başarının ardından Okullar arası Yıldızlar Badminton Türkiye Şampiyonası müsabakalarına da damgasını vuran Melahat Ünügür Ortaokulu Bilecik’te yapılan şampiyonada Yıldız Kızlarda Türkiye Şampiyonluğu, yıldız erkeklerde ise Türkiye İkinciliğini elde ederek büyük bir başarıya daha imza attı.

KUPALARI TESLİM ETTİLER

Badminton ve Atletizm branşlarında Türkiye Şampiyonlukları ve Türkiye ikincilikleri elde eden Melahat Ünügür Orta Okulu öğrencileri, antrenörler ve Beden Eğitimi öğretmenleriyle birlikte bu mutluğu okul yönetimi ile paylaştılar. Törene Okul Müdürü Ahmet Berberler ve müdür yardımcıları da katılırken, şampiyon sporcular kazandıkları kupaları takdim ettiler. Okulda gerçekleşen törenin ardından önce Gençlik ve Spor İl Müdürü Osman Ercan’ı ziyaret eden şampiyonlar, ardından hep birlikte Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız ile bir araya geldiler.

SPORCULARI KUTLADI

Melahat Ünügür Ortaokulu Müdürü Ahmet Berberler okul öğrencilerinin elde ettikleri bu başarıdan dolayı tebrik ettiğini belirterek “Şampiyonlukta emeği geçen sporcularımı ve antrenörlerini kutluyorum. Gelecek sezon bu başarı çıtasını daha da yukarılara çekmek için çalışmaya devam edeceğiz. Elde edilen başarılarda emeği geçenleri kutluyorum” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.