Eskişehirli akademisyen Merve Turan FIFA hakemi oldu

TFF'nin internet sitesinde yapılan açıklamaya göre, 1 Ocak 2024 tarihinden itibaren geçerli olacak ve FIFA tarafından onaylanan listede FIFA hakemi olarak yer alacak.
27 yaşındaki Merve Turan Eskişehir Teknik Üniversitesi’nde akademisyenlik görevini yürütüyor. 6 senedir hakemlik yapan 5 senedir Kadın bölgesel yardımcı hakemliği görevini yürüten Turan 2024 itibariyle FIFA kadın yardımcı hakemliğine yükseldi ve artık FIFA kadın yardımcı hakemi olarak görev yapacak.
FIFA tarafından onaylanan listeye FIFA hakemi olarak Zorbay Küçük, Kadir Sağlam, Bahattin Şimşek ve Melek Dakan; FIFA Yardımcı Hakemi olarak Furkan Ürün, Deniz Caner Özaral ve Merve Turan; FIFA Video Yardımcı Hakem olarak Serkan Tokat ve Mustafa İlker Coşkun; FIFA Plaj Hakemi olarak İdris Yavuz eklendi.