Eskişehirspor 1 puanı zor kurtardı

Eskişehirspor 1 puanı zor kurtardı
Eskişehirspor Sincan Belediyespor deplasmanında 1 puanı zor kurtardı.

Eskişehirspor başkent deplasmanında Sincan karşısında 1 puanı zor kurtardı. Deplasmandaki maça Turgut Kirveli, Kaan Aşnaz, Beytullah Çamurlu, Erdin Uzer, Hayrettin Cengiz, Yusuf Sunbat, Serdar Sudun, Fatih Çakır, Ahmet Sezer, Sergen Şakirler ve Hakan Aydemir ilk 11’i ile çıkan Şimşekler rakibi karşısında 90 dakika boyunca çok zor anlar yaşadı. 31. Dakikada Canberk’in gölüne engel olamayan siyah-kırmızılı ekip 45+3’de ise Sergin’in pasında Hakan Aydemir’in golü ile durumu 1-1 yaptı.

ETKİLİ OLAMADIK

Eskişehirspor, ikinci yarıya oyuncu değişikliği ile başladı. Erdin’in yerine Mustafa oyuna girdi. 63.dakikada Es-Es 3 oyuncu birden değiştirdi. Yusuf, Ahmet Sezer ve Hayrettin kenara gelirken, Barış, Cihan ve Ferit oyuna dahil oldu. İkinci yarıda da bekleneni veremeyen ve kalesinde büyük tehlikeler yaşayan Şimşekler karşılaşma 1-1 tamamlanınca 1 puana şükretti. Rakip sayısız net fırsattan yararlanamadı. Es-Es’in kalecisi İhsan Turgut Kirveli net kurtarışları ile ön plana çıkan isim olurken Eskişehirspor’u mağlubiyetten kurtardı.

PUNLAR EŞİTLENDİ

Es-Es Sincan karşısında 1 puanla yetinirken, 2 puan kaybederek zirve yarışında büyük yara aldı. Eskişehirspor’u yakından takip eden Polatlı Yunusemrespor’u 4 golle devirirken, iki takımın puanı da 39 oldu.

TOPLU SONUÇLAR

  • Sincan Belediye: 1 Eskişehirspor: 1
  • Yunusemre: 0 Polatlı Belediye: 4
  • Demirspor: 0 Çilimli Belediye: 7
  • KDZ Ereğli: 2 Ankara TKİ: 1
  • Kaynaşlı Bld: 1 Alaplı Bld: 2
  • Gölbaşı Bld: 1 Kırşehir Gençlik: 0

Kozlu: 0 Gerede:3

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum