Eskişehirspor için şok karar: Yasak geldi!

Eskişehirspor için şok karar: Yasak geldi!
Eskişehirspor’un şampiyonluk yolunda çıkacağı kritik Alaplı Belediyespor deplasmanında şok bir karar alınarak deplasman yasağı geldi.

Eskişehirspor'un deplasmanda Alaplı Belediyespor'a karşı oynayacağı maçta Es-Es taraftarına yasak geldi.

Eskişehirspor taraftarlar birliği başkanı Murat Diri ise konuyla alakalı olarak “Alaplı tribünleri ile olan dostluğumuz herkes tarafından bilinmesine rağmen böyle bir yasak alınmış olması bu sporun ruhuna aykırıdır. Deplasman haktır. Yetkililerin tekrardan bu durumu gözden geçirmesini istiyoruz” dedi.

MİSAFİR ETMEK İSTİYORUZ

Alaplı Belediyespor Mavi Şimşekler taraftar grubu ise, “Bu hafta oynayacağımız Eskişehirspor karşılaşmasında deplasman tribünü için yasak geldiğini öğrenmiş bulunmaktayız. Eskişehir’e gittiğimiz Eskişehirspor ve Eskişehir Demirspor deplasmanlarında bizi dostça karşılayan Altes ve Nefer gruplarını bizde aynı şekilde şehrimizde dostça karşılayıp misafir edecekken, böyle bir yasakla karşılaşmamız bizi hayretlere düşürmüştür. Her iki takımın da taraftarının iple çektiği bu karşılaşmada Eskişehirspor taraftarı abilerimizi, kardeşlerimizi ve dostlarımızı şehrimizde misafir etmek istiyoruz. Alınan bu yanlış karardan bir an önce vazgeçilmesini yetkili makamlardan talep ediyoruz” açıklamasında bulundular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.