“ESKİŞEHİRSPOR İLE AYNI LİGDE OLMAKTAN ŞEREF DUYARIZ”

“ESKİŞEHİRSPOR İLE AYNI LİGDE OLMAKTAN ŞEREF DUYARIZ”
Anadolu Üniversitesi Teknik Direktörü Sertaç Gezer zorlu Burdur MAKÜ engelinde hava ve saha şartlarına rağmen farklı geçmelerinin çok değerli olduğunu belirterek, “Eskişehir’e ikinci profesyonel futbol takımı kazandırmak istiyoruz" dedi.

Anadolu Üniversitesi’nde Teknik Direktör Sertaç Gezer şampiyonluk yolunda ilk kez bu kadar net konuştu. Her karşılaşma sonunda daha temkinli açıklamalarda bulunan ve maç maç ilerlediklerini belirten Deneyimli Teknik Adam bu kez rakiplere gözdağı verirken, Eskişehirspor taraftarından da destek istedi.

“GEREKENİ YAPACAĞIZ”

“Maçın zor geçeceğini, Burdur MAKÜ’nün iyi bir takım olduğunu biliyorduk” diyen Gezer şunları söyledi:

“Rakipten çok hava şartları bizi şaşırttı. Bu kadar beklemiyordum. Takıma ikinci devre 60’tan sonra rakibin oyundan düşeceğini söylemiştim. Nitekim oyundan düştüler. Galip gelmeyi bildik. Şimdi içerde Kumluca maçımız var. Hafta sonu Kemerspor karşısında hükmen kazanacağız. Pazar gününü maç yapmadan geçireceğiz. Kumluca o gün Beta Trafo Ereğli ile bir maç oynayacak. 5 Nisan Çarşamba günü de Kumluca ile final niteliğinde maç var Eskişehir’de. Gerekeni yapacağız.” Dedi.

“REHAVETE YER YOK!”

Burdur MAKÜ maçında yenilen golün Çarşamba günü bir daha yaşanmaması gerektiğini belirten Gezer, “Futbolda bir an bile rehavete yer yok. Gol attığımız dakika içinde bir anlık dalgınlıktan golü yedik. Böyle durumlarda çocukları hep uyarıyorum. Manavgat’ta da böyle bir gol yedik. Bir an hakeme veya rakibe dalıp unutuyorlar. Kumluca maçında buna daha fazla dikkat edeceğiz. Golü yedik ama geri dönmesini bildik. Biz biliriz” ifadelerini kullandı.

DESTEK EKSTRA MOTİVE EDER

5 Nisan Çarşamba günü Eskişehirspor taraftarı ve futbol severlerden destek beklediklerini belirten Teknik Direktör Sertaç Gezer, “Eskişehir’e ikinci profesyonel futbol takımı kazandırmayı istiyoruz. O yüzden Eskişehirspor’un büyük taraftarı bize destek verirse çok seviniriz. Bizim içinde ekstra motive olur. Önümüzdeki sezon 3. Lig’de Eskişehirspor ile aynı grupta olmak bizi çok mutlu eder. Şeref duyarız. Bu şehrin futbolunda iki hatta üçüncü bir profesyonel takıma ihtiyaç var. Eskişehir bunu sonuna kadar hak ediyor” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum