Eskişehirspor resmen başlıyor

Eskişehirspor resmen başlıyor
Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig'e şampiyonluk hedefi ile başlayacak olan Eskişehirspor’da yönetim bugün Teknik Direktör Ergün Ortakçı’nın yer alacağı bir transfer toplantısı yaparak çalışmalara hız verecek.

Geçtiğimiz sezon birçok oyuncu transfer etmesine rağmen şampiyon olamayan ve ligi 3. sırada bitiren Kırmızı Şimşekler bu sezonda aynı hataya düşmek istemiyor. Tek hedefi sezon sonunda şampiyonluk olan Eskişehirspor’da yönetim kurulu bugünden itibaren transfere resmen başlayacak.

TEK TEK GÖRÜŞTÜLER

Yönetim kurulunda transfer yetkisi Başkan Ulaş Entok ile beraber Teknik Asbaşkan Safa Üstünbaş ve Berkay Çifter’e verilmişti. Öncelikle teknik adam sorunun çözen Eskişehirspor yönetimi dış transferde liste de olan isimler ile tek tek görüşmeler yaptı.

BİRÇOK İSİM VAR

Yönetim listesinde olan Cengizhan Avcı, Umut Akpınar, Timur Kosavalı ve Necati Önal ile ilk görüşmeyi yapmıştı. Listede ayrıca Teknik Direktör Ergün Ortakçı’nın 1926 Bulancakspor’dan öğrencileri Murat Kara Ömercan Arslan ile birlikte Anadolu Üniversitesi’nde şampiyonluk yaşayan Nizamettin Akgül, Bülent Sağlam, Umut Uysal ve Oğuzhan Yılmaz gibi isimler de yer alıyor.

MASAYA YATIRILACAK

Teknik Direktör Ergün Ortakçı’nın da bugün Vali Hanefi Demirkol Tesislerine geleceği ve yönetim ile oturarak son durumu konuşacağı öğrenildi. Bugün tesislerde yapılacak olan zirve toplantısında listede yer alan oyuncular masaya yatırılarak fikir alışverişi yapılacak.

İMZALARDA BAŞLAYACAK

Öncelikle oyunculardan fiyat alan yönetim kurulunun en az 20 takviye yapması beklenirken, görüşülen yaklaşık 40 oyuncu arasında Eskişehirspor’un teklifine sıcak bakanlar ile resmi imzalarında önümüzdeki günlerde atılması bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.