Eskişehirspor toplantısında beklenen karar çıktı

Eskişehirspor toplantısında beklenen karar çıktı
Eskişehirspor’da başkanlık için önemli bir toplantı yapıldı. Belediye başkanları eski kulüp başkanları ile oda başkanlarının katıldığı toplantıda Ulaş Entok ismi üzerinde karar kılındığı öğrenildi.

Eskişehirspor için bu sefer Ticaret Odası'nda toplantı yapıldı. Es-Es'in konuşulduğu toplantıya Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ayşe Ünlüce, Odunpazarı Belediyesi Başkanı Kazım Kurt, Tepebaşı Belediyesi Başkanı Ahmet Ataç, Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş, Ticaret Borsası Başkanı Ömer Zeydan, Eskişehir Ticaret Odası yöneticisi Hüsnü Ünalan, AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, kulübün mevcut başkanı Erkan Koca, eski başkanlar; Aydın Begiter, Ali Çelikoğlu, Mehmet Şimşek, Sinan Özeçoğlu Mustafa Akgören ve Mesut Hoşcan ile kulübün eski yöneticileri Erdal Şahbaz ve Nihat Çuhadar da toplantıda yer aldı.

ULAŞ ENTOK TAMAM

Toplantıda özellikle Belediye başkanlarının mevcut yönetimde başkan vekili olarak görev yapan Ulaş Entok ismimde karar kıldığı öğrenildi.

Öte yandan Entok’un bugün belediye başkanları ile bir araya gelerek resmen adaylık konusunda açıklama yapması bekleniyor.

Listesini hazırlayan Erkan Koca’nın ise aday olmayacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum