Eskişehirspor U13’leri çok farklı geliyor

Eskişehirspor U13’leri çok farklı geliyor
 Muhabir
Eskişehir'de hafta sonu başlayacak U13 Ligi’nde boy gösterecek Minik Şimşekler Antrenör Fatih Yabaş gözetiminde çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdi.

Eskişehirspor U13 takımı sezona şampiyonluk parolası ile başlıyor. 7 Aydır bu lig için Teknik Sorumlu Fatih Yabaş gözetiminde hazırlıklarını yapan Es-Es U13’leri Cumartesi günü Hasan Doğan sahasında saat 15.30’da oynanacak Örnek maçıyla görücüye çıkacak.

Eskişehirspor U13 takımı Teknik Sorumlu Fatih Yabaş yardımcıları Vedat Saltan, Ahmet Köse ve Yusuf Kitap gözetiminde çok verimli bir hazırlık süreci geçirdi.

Turnuvalara katılan Minik Şimşekler Afyon’da ikinci, Kuşadasın’a hazırlık kampı ve turnuvasında üçüncü oldu. 40 özel maç oynayan Eskişehirspor U13 takımı özellikle tüm planlamalarını 2024 2025 sezonunda katılacağı Gelişim ligi için yapıyor.

Bursa’da 14 kupa kazandıktan sonra 2 sezondur Eskişehirspor’da çalışan U13 takımı Teknik Sorumlusu Fatih Yarbaş Geçtiğimiz 2022-2023 Sezonu U13 Ligi’nde şampiyon yapmıştı. B Aynı zamanda Eskişehirspor Fabrika Futbol Gelişim Akademisi Sorumlu Antrenörü olan Fatih Yarbaş, “Geçtiğimiz sezon 12 da 12 yaparak 2022-2023 Eskişehir U13 ligi sezonu Şampiyonluğu yaşamıştık. Geçtiğimiz sezon da yine 8 aylık bir süreç ile çok iyi hazırlanmıştık. Sonrasında emeğimizin karşılığını hem ben, hem sporcularımız ve bize her konuda destek olan velilerimiz ile birlikte aldık. Şimdi 2011 doğumlu ve çok yetenekli grubumuzu sezona çok iyi hazırlandık. Bu sezon da Eskişehir U13 ligi şampiyonu olmak istiyoruz. Bunun için de çok çalıştık. 40 özel maçta 30 Galibiyet, 7 Mağlubiyet ve 3 beraberlik elde ettik. Şimdi bu hafta sonu Ligimizin ilk maçını bekliyoruz. Biz Hedeflerimize odaklanmış, Eskişehirspor dan ziyade Milli Takım da uzun yıllar hizmet verecek gençler yetiştirmek adına mücadele ediyoruz. İnşallah geçtiğimiz sezon Eskişehirspor U13 den 010 doğumlu Alp Peker Milli takım son kademe seçmelerine kadar davet aldı. Bu senede Milli Takım en alt yaş gurubuna U14’e kalıcı bir oyuncu vermek istiyoruz. Elimizdeki kadro da çok yetenekli gençler var” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.