Eskişehirspor yangın yeri

Eskişehirspor yangın yeri
Son 3 haftada kaybettiği 8 puanla zirveden uzaklaşan Eskişehirspor Polatlı’nın kaybettiği hafta da zorlu Gerede deplasmanından kazanırken, kaçan puanla üzüldü. Şimşekler son iki karşılaşmayı da 6 puanla kapatın rakiplerini bekleyecek.

Ligin ilk yarısında evinde mağlup olduğu Gerede karşısında Pazar günü 2-0’dan maçı çevirerek 3-2 kazanan Eskişehirspor 3 maç arıdan sonra da galibiyetle tanışıp büyük sevinç yaşadı.

3 MAÇTA 8 PUAN GİTTİ

Kırşehir galibiyetinin ardından Alaplı’ya deplasmanda farklı yenilen Eskişehirspor evinde Karadeniz Ereğli takımı ile 1-1 kalırken, lider Polatlı’ya ise tek golle mağlup olmuş ve son 3 maçta sadece 1 puan alıp 8 puan kaybetmişti.

LİDER KAYBETTİ

Geçtiğimiz hafta lideri elinden kaçıran Eskişehirspor Gerede’de kazandığı hafta da Lider Polatlı Belediye kendi evinde Karadeniz Ereğli ile 1-1 berabere kaldı. Şimşekler geçtiğimiz hafta Polatlıyı yense yine şampiyonluğun favorisi olacaktı.

GEL DE ÜZÜLME

Gereke teknik kadro gerekse oyuncu tercihleri nedeniyle yapılan yanlışlar ile çok basit puanlar kaybeden Eskişehirspor şimdi de kaçanlara yanıyor. Son iki haftaya girilirken Eskişehirspor 49, Ankara TKİ 50, Alaplı 51 ve Polatlı’nın 55 puanı bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.