Eskişehirspor'da 6'da 6 hedefi

Eskişehirspor'da 6'da 6 hedefi
Eskişehirspor’da Kırşehir Gençlik maçı sonrası Başkan Erkan Koca, Teknik Direktör Önder Karaveli ve Fatih Çakır ile Ercan Kuruçay açıklamalarda bulundu.

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele veren Eskişehirspor'da Kırşehir GHS maçında alınan zaferden sonra Başkan Erkan Koca, Teknik Direktör Önder Karaveli ile maçtaki golleri bulunan Fatih Çakır ile Ercan Kuruçay ES TV'ye açıklamalarda bulundu.

“ALAPLI MAÇINI DÜŞÜNÜYORUZ”

Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca, artık Alaplı maçını düşündüklerini söyleyerek “Tribünlere gelen ve 90 dakika destek olan taraftarlarımıza başta olmak üzere Futbolcularımıza ve teknik ekibimize gayretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Kırşehir maçını atlattık. Bu dakikadan sonra Alaplı maçını düşünüyoruz. Şampiyonluğa 6 maç var. İnşallah 6’da 6 yapıp bu ligde şampiyon olacağız. Biz gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. Futbolcularımız, teknik ekibimiz devam ediyor. Tesislere gelen taraftarımızla birlikte camiaya birlik beraberlik mesajı verildi. Şehir bir olduktan sonra, taraftar, yönetim, futbolcu ve basın bir olduktan sonra inşallah güzel sonuçlar gelecektir” ifadelerini kullandı.

“SAYGI DUYUYORUM”

Takımın başında çıktığı ilk maçta galibiyet sevinci yaşayan teknik direktör Önder Karaveli maç sonu açıklama yaptı. Karaveli, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Harika bir gündü. Burada olmaktan dolayı çok mutlu ve gururluyum. Sadece mutlu değil Eskişehirspor’a hizmet ettiğim için çok da gururluyum. Burası çok özel bir şehir, kulüp ve takım. Bunun bir parçası olduğum için mutluyum. Sevgi ve saygı duyuyorum. Bunu her seferinde tekrarlayacağım."

“ADIM ADIM GİDECEĞİZ”

Önder hoca ayrıca hedefe adım adım gideceklerini de ekleyerek “Bu bir şampiyonluk yolculuğu adım adım gideceğiz. Her maç bizim için en önemli. Kırşehir maçını herkes gördü. Hiç kolay maç yok. Rakibin puanı, attığı gol yediği gol bunların hiçbir önemli yok, her maç çok önemli. Benim oyuncularım bir arada olduğunda, şehir, taraftar, yönetim ve biz bir arada olduğumuzda hepsinin üstesinden gelebiliriz. Her takımı yenebiliriz. Geldiğim günden beri söylüyorum bir kez daha söyleyeceğim, bizim başka bir seçeneğimiz yok. Bütün maçlarımızı kazanacağız ve Eskişehirspor’u bir üst lige çıkaracağız. Hep beraberiz, birlikteyiz” dedi.

“BEN YOK BİZ VARIZ”

Eskişehirspor takım kaptanı Ercan Kuruçay öncelikle taraftara teşekkür ederek “Ben öncelikle Ramazan ayında buraya gelip bize destek olan taraftarlarımıza çok teşekkür ederim. 7 tane final maçımız var. Kınşehir maçı da onlardan bir tanesiydi. Takımımız elinden gelen her şeyi yaptı. Çok şükür kazanmasını bildik. Kaldı 6 final maçımız. Birlik ve beraberlik içerisinde takımımız gerekeni yapacak. Her zaman söylüyorum ben yok biz varız. Bugün çok pozisyona girdik, kaçan fırsatlar da oldu. Ama kazanmasını bildik, önemli olan da o zaten” şeklinde konuştu.

“ONLARI DA YENECEĞİZ”

Kırşehir maçının yıldızı olan orta saha oyuncusu Fatih Çakır ise “Galip geldiğimiz için mutluyuz. Önümüzde 6 maç kaldı. Elimizden gelen her şeyi vereceğiz. Ligi sonuna kadar kovalayacağız. Şimdi liderden bir tık arkadayız ama onlar buraya gelecek. Onları da yeneceğiz ve 6’da 6 yapacağız. Taraftarlarımız tesislere geldiğinde söz verdik. İnşallah yolun sonu şampiyonluk olacak. Bizim hep arkamızda dursunlar. Biz elimizden gelen her şeyi vermeye hazırız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum