Eskişehirspor'un borcu ne kadar? Bugün belli olacak...

Eskişehirspor'un borcu ne kadar? Bugün belli olacak...
Geçtiğimiz hafta ertelenen Eskişehirspor'un Mali ve Tüzük değişikliği ile ilgili Genel Kurulu bugün yapılacak.

Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde saat 13.00’de önce Mali Genel Kurul ardından saat 14.00’de ise Tüzük değişikliği için Olağan Genel kurul yapılacak.

Eskişehirspor yönetimi mali genel kurulda bir yıllık süre içindeki mali tabloyu ortaya koyarken, kulübün borcu da açıklanacak.

SEÇİM MADDESİ YOK

3. ligden BAL’a düşen Eskişehirspor’da Başkan Erkan Koca ve yönetimi lig bittikten sonra seçimli kongreye gitmeyeceklerini açıklamıştı. Başkan Koca basın toplantısında zaman kaybı yaşamak istemediklerini ancak talipli olması durumunda görevi bırakacaklarını belirtti.

17 ÜYE GELMİŞTİ

Sadece Mali Genel Kurul ve Tüzük değişikliği için bugün kongre yapılacak. Geçtiğimiz hafta Mali Genel kurul yeterli çoğunluk sağlanamadığı için yapılamamıştı. Kongre salonuna sadece 17 üye gelmişti. Bugün çoğunluk aranmaksızın Mali Genel Kurul ve tüzük değişikliği için kongre gerçekleştirilecek…

MERAK EDİLİYOR

Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde bugün saat 13.00’de önce Mali Genel Kurul , saat 14.00’de ise tüzük değişikliği için Olağan Genel kurul yapılacak. Eskişehirspor yönetimi mali genel kurulda bir yıllık süre içindeki mali tabloyu ortaya koyacak. Eskişehirspor’un borcunun 340 milyona yakın olduğu tahmin ediliyor.

ESKİŞEHİRSPOR KULÜBÜ

Tüzük değişikliğinde ise sportif faaliyette bulunan kulübün ‘Dernek’ statüsünden çıkıp, ‘Spor Kulübü’ olarak yeni bir tüzük ile Gençlik ve Spor Bakanlığı’na tescilinin yapılması gerektiğinden, hâlihazırdaki tüzüğün değiştirilmesi gündeme gelecek ve üyelerin onayına sunulacak. Eskişehirspor Kulübü Derneği değil, Eskişehirspor Kulübü olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.