Eskişehirspor'da kazan kaynıyor

Eskişehirspor'da kazan kaynıyor
Farklı Alaplı mağlubiyeti ile birincilik şansı mucize olan Eskişehirspor’da yönetim kurulu tepkiler ve başarısızlık üzerine genel kurul kararı almaya hazırlanıyor.

Tarihinde ilk kez mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig'de şampiyonluğu hedefleyen ancak bitime 5 maç kala rakibi ile puan farkı 6’ya çıkan Eskişehirspor’da birincilik şansı büyük ölçüde biterken iş artık mucizelere kaldı.

FARKLI YENİLGİ KÖTÜ OLDU

Umutla gittiği Alaplı deplasmanında 4 golle mağlup olan ve Polatlı’nın da kazanması ile şampiyonluk umutlarını bitiren Eskişehirspor’da sonuç ve orta koyulan performans en çok da taraftarı üzdü.

TEPKİ BÜYÜK

Maçın ardından özellikle sosyal medyada yönetime büyük tepki geldi. Taraftarlar yönetimi istifaya davet ederek görevi bırakmaları konusunda tepkilerini dile getirdi. Yönetimden ise eleştiriler için ses çıkmadı.

TESİSLERDE TOPLANTI

Gelen tepkiler, son maçtaki farklı skor ve puan farkının lider ile 6’ya çıkması üzerine Başkan Erkan Koca ve yönetim kurulu üyelerinin tesislerde olağanüstü toplantı yaparak durum değerlendirmesi yaptığı öğrenildi. Yönetimden toplantı ile ilgili bugün bilgi vermesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum