Eskişehirspor'da şampiyonluk inancı devam ediyor

Eskişehirspor'da şampiyonluk inancı devam ediyor
Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca şampiyonluğa inandıklarını belirterek “Özellikle sahamızda oynayacağımız 2 karşılaşma bizim için çok önemli" dedi.

Kalan 5 karşılaşma için değerlendirme yapan Eskişehirspor Başkanı Erkan Kocai “Ligdeki son 5 maçımız bizim için çok önemli. Ancak iç sahada oynayacağımız üst üstte 2 karşılaşma çok daha fazla önem taşıyor. Bu maçları atlatarak inandığımız yolda ilerlemeye devam edeceğiz” dedi.

GÜÇLÜ EKİPLER

Koca, “Öncelikle bu hafta sahamızda oynayacağımız Karadeniz Ereğli karşılaşması bizim için önemli bir karşılaşma. Bu maçı atlatarak bayram sonrası yine sahamızda oynayacağımız Polatlı Belediye maçına odaklanacağız. Bu iki karşılaşmayı kazanarak sezon başından bu yana hedeflediğimiz şampiyonluk için inancımızı devam ettireceğiz” ifadelerini kullandı.

“SON DÜDÜK ÇALANA KADAR”

Son olarak Koca “Son 5 maçımız kaldı. Bu karşılaşmalarda camiamızdan ve taraftarlarımızdan destek bekliyoruz. Bizleri yalnız bırakmasınlar. Biz son düdük çalana kadar mücadelemize devam edeceğiz. Taraftarlarımızla birlikte çok daha güçlü bir şekilde sezon sonunda istediğimiz hedefe ulaşacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.