Eskişehirspor'da zorlu dönemeç

Eskişehirspor'da zorlu dönemeç
Ligin ikinci yarısına da çok iyi başlayan ve liderliğini sürdüren Eskişehirspor, Pazar günü Sincan Belediyespor’un konuğu olacak.

Tek hedefi şampiyonluk olan Ligin ikinci yarısına Demirspor ve Yunusemrespor maçlarında aldığı farklı galibiyetler ve Kozlu karşısında gelen hükmen galibiyetle başlayan Eskişehirspor ligde de zirvede yer alıyor.

ZORLU DÖNEMEÇ

Artık final zorluğu taşıyan çok zorlu maçlara çıkacak olan Şimşekler Pazar günü başkentte Sincan takımının konuğu olacak. Zorlu karşılaşma için teknik patron Levent Kartop gözetiminde hafta boyunca hazırlanan Şimşekler 3 puanı hedefliyor.

REHAVET YOK

Farklı galibiyetlerin ardından oyuncularını rehavet konusunda sürekli uyaran Levent hoca ikinci yarının ilk deplasman maçını da 3 puanla atlatmak istiyor. Rakibin son maçını ekibine izleten ve buna göre de gerekli önlemleri alan Kartop takımından galibiyet bekliyor.

SAAT 14.00’TE BAŞLAYACAK

Eskişehirspor Pazar günü Sincan Belediyespor ile oynayacağı karşılaşma saat 14.00’de başlayacak. Sincan 15 Temmuz Milli Birlik stadyumunda oynanacak olan maçı İstanbul Bölgesi hakemlerinden Mustafa Demir yönetecek. Es-Es’i deplasmanda taraftarı da yalnız bırakmayacak.

HAFTANIN MAÇLARI (25 Şubat Pazar)

  • 14.00 Sincan Belediye – Eskişehirspor
  • 14.00 Yunusemre – Polatlı Belediye
  • 14.00 Demirspor – Çilimli Belediye
  • 14.00KDZ Ereğli – Ankara TKİ
  • 14.00 Kaynaşlı Bld – Alaplı Bld
  • 14.00 Gölbaşı Bld – Kırşehir Gençlik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.