Eskişehirspor'un 4 oyuncusundan özel açıklamalar

Eskişehirspor'un 4 oyuncusundan özel açıklamalar
Eskişehirspor’un Kaynaşlı Belediyespor maçının ardından futbolcular Sergen Şakirler, Hakan Aydemir, Emirhan Recep ve Hayrettin Cengiz ESTV’ye konuştu.

Kritik Kaynaşlı Belediyespor maçını galibiyetle atlatan Eskişehirspor'da futbolcular Sergen Şakirler, Hakan Aydemir, Emirhan Recep ve Hayrettin Cengiz açıklamalarda bulundular.

“MUTLU SONA ULAŞACAĞIZ”

Takımın en etkili silahı olan Sergen Şakirler, “Çok iyi bir galibiyet. Maça çok iyi bir oyunla başladık. Rakibimize o üstünlüğümüzü, içerde oynadığımızı hissettirdik. Galip geldiğimiz ve böyle bir oyun oynadığımız için mutluyuz. Gol attığım için de mutluyum. Bundan sonra önümüze bakacağız. Geçen hafta kötü bir oyunla beraberlikle sonuçlanmıştı maçımız. Ama onu telafi ettik. Bundan sonra hiçbir yere bakmadan sadece önümüze bakacağız. Bütün maçlarımızı kazandıktan sonra mutlu sona ulaşacağız. Bir olduğumuzda çok güzel oluyoruz. Umarım bu birlik beraberlik devam eder” dedi.

“FİNAL MAÇLARI”

Son maçta da çok çalışan Hayrettin Cengiz “Geçen haftaki oyundan sonra bu maç bizim için daha da önemliydi. Taraftarımızın karşısına çıktık. Zaten final maçlarını oynuyoruz. Biz sezon başında bu şehre bir söz verdik. O sözü tutmak istiyoruz. Sezon sonu şampiyon olmak istiyoruz. Yola ‘Şampiyon biz olacağız’ parolasıyla çıktık. O sözümüzü yerine getirmek istiyoruz. Tüm taraftarlarımıza teşekkür ederim. Yine muhteşemdiler. Bizi desteklemeye devam etsinler. Sezon sonu Eskişehirspor şampiyon olacak” ifadelerini kullandı.

“KAZANDIK, MUTLUYUZ”

Hakan Aydemir ise "Uzun zamandır oynamıyordum. Oynadığım için çok mutluyum. Takıma bir şeyler verebildiğim için çok mutluyum. Kazandığımız için ayrıca mutluyum. Bu haftaki yaşananlardan daha güçlü çıktık. Kazandık, mutluyuz" şeklinde konuştu.

“BÜYÜK CAMİA”

İlk kez 11’de sahaya çıkıp 1 gol atan Emirhan Recep, “Buraya geldiğim için mutluyum. Golüm taraftarlara armağan olsun. İnşallah devamı da gelir. Kendime inanıyorum. İnşallah yolun sonu şampiyonluk olur. Böyle bir camiaya geldiğim için çok mutluyum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum