Eskişehirspor'un Ankara'daki şanssızlığı devam etmemeli

Eskişehirspor'un Ankara'daki şanssızlığı devam etmemeli
Ligde yarın Ankara deplasmanında Gölbaşı Belediyespor ile karşılaşacak olan Eskişehirspor rakibini evinde yenerek kötü gidişe dur demek istiyor.

Kaynaşlı Belediyespor galibiyetinin morali ile haftayı geçiren ve çalışmaları da moralli yapan Şimşekler ligde Pazar günü Ankara takımlarından Gölbaşı ile karşılaşacak. Zorlu deplasmanda galibiyeti hedefleyen Es-Es’te oyuncular son çalışmayı dün tesislerde yaptı. Ankara'da önce otele geçecek olan Şimşekler ardından da maçın yapılacağı stadyumda ter idmanı yapacak.

KIRIN ŞANSSIZLIĞI

Ankara’da bu sezon kazanamayan ve çıktığı iki maçta 1 puan alan Şimşekler yarınki karşılaşmada rakibi Gölbaşını yenerek Ankara’daki şanssızlığı da kırmak istiyor. Teknik direktör Levent Kartop oyuncularını maça en iyi şekilde hazırlarken, yarinki karşılaşmada 3 puan bekliyor.

SAAT 14.00’TE BAŞLAYACAK.

Es-Es’in Gölbaşı Belediye ile oynayacağı karşılaşma Gölbaşı Belediyesi Muhsin Yazıcıoğlu Stadyumunda saat 14.00’te başlayacak. Mücadelede düdüğü Konya bölgesi bayan hakemi Mine Uğurlu çalacak. Her maçta olduğu gibi Es-Es’i başkentteki taraftarı yarın Ankara’daki zorlu karşılaşmada yalnız bırakmayacak.. Taraftar başkente maç sonu 3 puan sevinci yaşamak istiyor.

HAFTANIN MAÇLARI (10 MART PAZAR)

14.00 Gölbaşı BLD. - Eskişehirspor

14.00 Yunusemrespor - Çilimli BLD.

14.00 Kırşehir Gençlik - Alaplı BLD.

14.00 Kaynaşlı BLD. - 1926 Polatlıspor

14.00 Sincan BLD. - Geredespor

14.00 Karadeniz Ereğli - Demirspor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.