Eskişehirspor'un büyük kabusu

Eskişehirspor'un büyük kabusu
Eskişehirspor ilk kez yer aldığı Bölgesel Amatör Lig'de Eskişehir’de oynadığı Demirspor ve Yunusemre maçları dahil 11 deplasman maçına çıkarken, 6 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 2 maçta da beraberlik aldı.

Lig maratonuna şampiyonluk hayali ile çıkan ve ve devreyi lider olarak kapatan Eskişehirspor 19. haftaya kadar lider konumda olan girerken, ligin ikinci yarısında çıktığı deplasman maçlarında kaybettiği 8 puanla hem zirveden oldu, hem de şampiyonluk hayallerini mucizelere bıraktı. .

HAYAL KIRIKLIĞI

Sezonun ikinci yarısında çıktığı hiçbir deplasmanda kazanamayan Siyah Kırmızılılar 4 karşılaşmada bir hükmen galibiyet, bir beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak önce liderlik koltuğunu rakibi Polatlı’ya teslim etti, hemde aradaki puan farkının 6’ya çıkmasını engelleyemedi ve hayal kırıklığı yaşattı.

İÇ SAHADA 4’DE 4

İkinci yarıda 8 karşılaşmaya çıkan Es-Es 4 maçtan galibiyetle ayrıldı. Kazandığı maçlarda ise Eskişehir temsilcileri Demirspor, Yunusemrespor, ligden çekilen Kozlu Belediye ve ligde son sırada yer alan Kırşehir Gençlik Hizmetleri takımları oldu. Bu maçları ise Es Es hükmen galibiyet harici iç sahada kazandı.

GURBETTE YOKUZ

Eskişehirspor’u liderlikten hem de aradaki 6 puanın açılmasına neden olan maçlar ise deplasman karşılaşmaları oldu. Siyah Kırmızılılar ligin ikinci yarasında çıktığı deplasman maçlarından Sincan Belediye ile 1-1 berabere kalırken, Gölbaşı’na 3-1, Alaplı Belediye ekibine ise 4-0 kaybetti.

DEPLASMANLAR KABUS OLDU

Ligin ikinci yarısında deplasman fobisi yaşayan ve zor maçların hiçbirini kazanamayan Eskişehirspor bu karşılaşmalarda kaybettiği 8 puanla birlikte Polatlı Belediyespor’un 6 puan gerisine düştü ve şampiyonluk için ağır bir yara aldı. Deplasmanda Eskişehir’de oynadığı Demirspor ve Yunusemre maçları dahil 11deplasman maçına çıkan Siyah-Kırmızılı ekip, 6 galibiyet, 3 mağlubiyet alırken, 2 maç da berabere kaldı.

Eskişehirspor'un deplasman maç sonuçları;

Demirspor - Eskişehirspor: (0-2)

Yunusemrespor - Eskişehirspor: (1-2)

Kaynaşlı Belediyespor - Eskişehirspor: (1-1)

Kırşehir - Eskişehirspor: (1-3)

K.D Ereğli - Eskişehirspor: (0-3)

Polatlı Belediyespor - Eskişehirspor: (3-1)

Çilimli - Eskişehirspor: (0-1)

Kozlu - Eskişehirspor: (0-3)

Sincan - Eskişehirspor: (1-1)

Gölbaşı - Eskişehirspor: (3-1)

Alaplı Belediyespor - Eskişehirspor: (4-0)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum