ETB Başkanı Murat Diri 18 Haziran'ı işaret etti!

ETB Başkanı Murat Diri 18 Haziran'ı işaret etti!
Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri, "bu 18 Haziran Pazar sokağa çıkan herkes Eskişehirspor forması giysin" dedi.

Murat Diri, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Abiler, Kardeşler, Arkadaşlar;

Öyle bir zamandan geçiyoruz ki, şimdi değilse ne zaman diyoruz.

Şehrin neredeyse tüm ileri gelenleri, iş insanları ‘’Yenisini kuralım vazgeçin’’ diye bizleri yalnız bırakmadılar mı?

Ne imkansızlıklara karşı göğüs germedik mi? Hiç birimiz bir an bile düşünmedi vazgeçmeyi!

Onca hayal kırıklığı, onca yenilgi, onca yalnız bırakılmışlık ve onca riyakarlık yordu tabii onbinlerce yüreği...

Evet herkes çok yoruldu, çok koşturdu, çok bedeller ödedi. Ne yaparsak yapalım şanlı armamızı ligde tutamadık ve amatöre düştük. Ama tüm taraftarımız elinden geleni yaptı. Hepimiz bu mücadele içinde yoğrulmadık mı?

Tarihimiz boyunca defalarca yenildik defalarca küme düştük. Fakat bunların hiçbirinde hiç kimse diyemez ki Es-Es taraftarı da küme düşmüştür.

Amatöre dahi düşsek vazgeçmeyeceğimizi göstermek adına tüm Şerefli Eskişehir halkına sesleniyoruz. Bu 18 Haziran Pazar sokağa çıkan herkes Eskişehirspor forması giysin. Forması olmayan Siyah kırmızı giysin. Evinde bayrağı olan bayrağını penceresine assın. Lütfen tüm halkımızdan bu istediğimize cevap vermesini diliyoruz. Sokakta parkta AVM içinde piknikte caddelerde nerede olursak olalım Lütfen hepimiz formamızı giyelim veya siyah kırmızı kıyafetler giyelim.

Eskişehirspor davasını kimsenin silemeyeceğini vazgeçmeyeceğimizi herkese gösterelim. Bir kere dahi maça gelmiş olsanız lütfen tüm herkese haber verin. Ailenizle veya şahsi olarak sokağa çıkacak herkesin Eskişehirspor forması giymesini rica ediyoruz.

Ayrıca yarın YKS sınavına girecek öğrenci arkadaşlarımızdan da rica ediyoruz sınava mutlaka Eskişehirspor forması ya da bir Eskişehirspor ürünü giyerek girelim."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum