Fatih milli kampta

Fatih milli kampta
Özel Ümit İlköğretim okulunda Danone ilköğretim okulları arası futbol il birinciliği ile yıldızı parlayan ve Ankara’da yapılan il takımları arası futbol müsabakalarında milli antrenörlerin gözüne çarpan Fatih bugün...

Özel Ümit İlköğretim okulunda Danone ilköğretim okulları arası futbol il birinciliği ile yıldızı parlayan ve Ankara'da yapılan il takımları arası futbol müsabakalarında milli antrenörlerin gözüne çarpan Fatih bugün milli takım kampına katılıyor.
Yaklaşık 10 günlük bir kamp sürecinin ardından 19 Haziran-1 Temmuz tarihlerinde Fransa'nın Lyon kentinde yapılacak Danone Uluslar Kupası'nda milli formayı giyecek Fatih'in burada da isminden bahsettirmesi bekleniyor. Konu ile ilgili olarak bilgi aldığımız Danone il futbol takımının antrenörlüğünü yapan Aytaç Hokkaömeroğlu" Fatih çok önemli bir organizasyonda mücadele edecek. Burada inşallah başarılı olacağı inancındayım. Babası ile bugün İstanbul'a gidecek. Burada yapılacak kamp sonrası antrenör Hami Mandıralı gözetiminde ki milli takımda forma giyecek Fatih'in ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyo-rum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.