Filede finalistler belirlendi

Filede finalistler belirlendi
İlköğretim Okulları Yıldızlar Voleybol İl Birinciliği müsabakalarında finalistler belirlendi. Pazartesi günü oynanacak olan final karşılaşmalarının ardından kızlarda ve erkeklerde şampiyon takımlar belirlenecek. Milli Eğitim...

İlköğretim Okulları Yıldızlar Voleybol İl Birinciliği müsabakalarında finalistler belirlendi. Pazartesi günü oynanacak olan final karşılaşmalarının ardından kızlarda ve erkeklerde şampiyon takımlar belirlenecek.
Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen İlköğretim Okulları Yıldızlar Voleybol İl Birinciliği'nde sıra geldi finale. Birbirinden çekişmeli maçların yaşandığı il birinciliğinde Pazartesi günü oynanacak karşılaşmalarda kızlarda Melahat Ünügür İlköğretim Okulu ile Adalet İlköğretim okulu şampiyonluk için mücadele edecekken. Erkeklerde, Milli Zafer İlköğretim Okulu ile Porsuk ilköğretim Okulu karşı karşıya gelecek. Dün oynanan yarı final kızlar karşılaşmasında Melahat Ünügür İlköğretim Okulu, Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu'nu 3-0 yenerek adını finale yazdırırken, Adalet ilköğretim Okulu 2 Eylül İlköğretim Okulunu 3-1 yenerek aynı başarıya ulaştı. Erkeklerde ise Milli Zafer İlköğretim okulu Kırka'yı 3-0 yendi. Günün son karşılaşmasında Porsuk İlköğretim Okulu Sarıcakaya İlköğretim Okulu'nu 3-0 yenerek son finalist oldu.
Okullu yıldızlar da final maçları Pazartesi günü oynanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.