Fırsat teptik

Fırsat teptik
 Muhabir
İkinci yarıya 3’te 3 ile başlayan Anadolu Üniversitesi 2-0 öne geçtiği Belediye Kütahya karşısında 2-2’ye yakalandı. Rahat kazanabileceği maçta 1 puana razı olan temsilcimiz hala Play-Off potasında yer alsa da ilk iki yarışında büyük fırsat tepti.

Nesine 3.Lig 1.Grupta ikinci yarıya müthiş giriş yapan Anadolu Üniversitesi geride kalan hafta sonu önemli bir fırsat tepti. Komşu Belediye Kütahya karşısında 2-0 öne geçen temsilcimiz üstünlüğünü koruyamayınca 2-2’lik skorla 1 puana razı oldu. Anadolu’nun 3 maçlık galibiyet serisinin yanı sıra gol yememe serisi de sona erdi. Temsilcimiz bu skorla ilk 2 yarışında da fırsat teperken, Karşıyaka ile puan farkı 8’a çıktı.

HALA POTADAYIZ

Kaçan galibiyet, kaybedilen 2 puana rağmen Silifke ve Muşspor ile 30’ar puan ve averajla sıralanan ve Play-Off potasında yer alan Anadolu Üniversitesi önümüzde ki haftalara konsantre olacak. Ekibimiz 16 Şubat Pazar günü 14.00’da lider Bursaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Ekibimiz İlhan Var gözetiminde bir günlük iznin ardından çalışmalarına bugün başlıyor.