FUTBOL YALNIZCA FUTBOL DEĞİLDİR...
U11 Liginde dün futbol ve sonuçlardan çok anneler günü nedeniyle yapılan hazırlıklar dikkat çekti. DSİ Bentspor sahaya özel pankart ile gelirken, Anadolu üniversitesi ve Eskişehirsporlu futbolcular tribünde bulunan annelere karanfiller attılar. Dün atılan her gol annelere hediye edildi. Ya dün futbol sadece futbol değildi….
Necdet Yıldırım sahasında son dönemlerin en renkli günlerinden biri yaşandı. Anneler gününde tribüne koşan annelere en güzel golü hediye etmek için çabalayan miniklerin mücadelesi görülmeye değerdi.
Futbol yalnızca futbol değildi artık. Anneye verilecek en güzel hediyeye aracı bir oyundan da öteydi. DSİ Bentspor özel pankart ile çıktığı sahada alkışı alan kulüp olurken, Anadolu üniversitesi ve Eskişehirsporlu futbolcular tribünlerde yer alan annelere karanfil attı.
Gollerini annelerine hediye edebilen minikler en özel günü yaşarken, analar ise evlatlarının mutluluğunu ortak olmayı en güzel hediye olarak saydı.