Eskişehirspor'da hayaller başka bahara kaldı

Eskişehirspor'da hayaller başka bahara kaldı
Eskişehirspor ligde son iki maçında güçlü takımlardan Geredespor’u deplasmanda 3-2, Çilimli Belediyespor’u ise iç sahada 4-1 yenerek 6 puan aldı.

Eskişehirspor'un son iki maçta güçlü takımlardan Geredespor’u deplasmanda 3-2, Çilimli Belediyespor’u ise iç sahada 4-1 yenerek 6 puan aldı. Çok geç açılan Es-Es’in aldığı 2 galibiyet bile ilk iki için yetmedi.

GİTTİ PUANLAR

Şampiyonluk mücadelesinde çok ucuz puanlar kaybeden ve özellikle 17. haftadan itibaren basit puanlar kaybederek önce zirveden inen Eskişehirspor ardından da ikincilik koltuğundan da olmuştu.

2 MAÇTA 6 PUAN

Son düdüğe kadar mücadeleyi bırakmayan Kırmızı Şimşekler Polatlı mağlubiyetinin ardından çıktığı iki maçta 6 puan aldı. Önce deplasmanda Geredespor’u deviren Es-Es ardından da evinde Çilimli’yi 4 golle mağlup etti.

Polatlı evinde galip gelerek şampiyonluğunu ilan ederken, evinde Ankara TKİ ile 1-1kalan Alaplı Belediye ligde ikinciliğini büyük ölçüde garantiledi. Alaplı son maçta Demirspor’a konuk olacak. Es-Es’in 2 maçta aldığı 6 puan da ilk ikiye yetmedi.

SON MAÇ BAŞKENTTE

Bu sezon taraftarı evindeki son maçı kazanan Şimşekler ligdeki son maçını ise başkentte yapacak. İlk maçta berabere kaldığı Ankara TKİ ile karşılaşacak olan siyah-kırmızılı ekip ligi 3 puanla kapatmayı hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.