Gelişim finallere gidiyor

Gelişim finallere gidiyor
Özel Mat-Fkb Gelişim bayan voleybolcuları Türkiye şampiyonası finalleri için son hazırlıklarını yapıyor. Antrenör Şahin Çatma gözetiminde sıkı bir çalışmanın içersine giren bayan voleybolcularımızda hedef Türkiye şampiyonluğu....

Özel Mat-Fkb Gelişim bayan voleybolcuları Türkiye şampiyonası finalleri için son hazırlıklarını yapıyor. Antrenör Şahin Çatma gözetiminde sıkı bir çalışmanın içersine giren bayan voleybolcularımızda hedef Türkiye şampiyonluğu. Liseler arası voleybol Türkiye şampiyonası finallerinde 23 Nisan'da Sivas'ta mücadele edecek temsilcimizde oyuncular ve teknik kadro şampiyonluğa inanıyor. Finallerde 4 İstanbul, 2 Ankara ve Bursa temsilcileri ile karşı karşıya geleceklerini belirten antrenör Çatma" Liselerde bu yıl hedeflediğimiz noktaya geldik. Buraya kadar başarılı maçlar çıkardık.
Çok güçlü ekipler ile karşı karşıya geleceğiz. İnşallah en kötü ihtimalle derece yapmak istiyoruz. Oyuncularıma güveniyorum. İlimizi ve okulumuzu bundan önce olduğu gibi yine en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.