GELİŞİM OKULLARI'NDAN BİR İLK DAHA

GELİŞİM OKULLARI’NDAN BİR İLK DAHA
Gelişim Okulları Ortaokul Takımı Basketbol Türkiye Şampiyonasını 4. tamamlayarak Eskişehir adına Erkek Altyapı Basketbolundaki en önemli başarıyı elde etmekle kalmadı bir ilki de imza attı.  Gelişim Okulları Yıldız Erkek...

Gelişim Okulları Ortaokul Takımı Basketbol Türkiye Şampiyonasını 4. tamamlayarak Eskişehir adına Erkek Altyapı Basketbolundaki en önemli başarıyı elde etmekle kalmadı bir ilki de imza attı.


 


 


Gelişim Okulları Yıldız Erkek Basketbol takımı Eskişehir basketbolu adına bir ilke imza attı. 2008-2009 doğumlu öğrencilerin yer aldığı ekip; kulüplerde de yarı finallere kadar ilerlerken,  Ekim ayından bu yana oynadığı uzun sezonu okullarda Final Four oynayarak taçlandırmış oldu.


 


Zorlu Rakipler Geçildi


Konya’da çeyrek finalleri geçen, Sakarya’da yarı finallerde ise Darüşşafaka Spor Kulübü’nün pilot okulu İstanbul 2.si Cent Koleji’ni finalde eleyen Gelişim; Türkiye Şampiyonasında ise Ordu, Bursa ve İzmir 1.leri ile aynı grupta yer aldı.


 


Tofaş’ın Pilot Okulu’na Karşı Baskın Galibiyet


Grubunda Ordu’yu rahat bir oyunla geçen temsilcimiz, 2.karşılaşmada ilk maçını İzmir’e karşı 1 sayı ile kaybeden Tofaş Spor Kulübü’nün pilot okulu Bursa 1.si Macide Gazioğlu Kükürtlü Ortaokulu ile karşılaştı.


Geçtiğimiz hafta kulüplerde Anadolu Efes’e yenilerek Türkiye 4.sü olan Tofaş Spor Kulübü, bu kez Final Four’a kalamadan elendi.


Maça çok iyi hazırlanan ekibimiz, kontrolü hiç bırakmadığı karşılaşmayı 72-59 kazanarak Türkiye’nin en iyi 4 takımı arasına adını yazdırdı.


 


Eskişehir adına bir ilk


Eskişehir Gelişim Koleji Afyonkarahisar’da düzenlenen Yıldızlar Türkiye Basketbol Şampiyonası finallerinde temsilcimiz Gelişim Okulları Türkiye dördüncüsü olarak Eskişehir Basketbolunda şimdiye kadar ki en büyük başarıyı elde etmiş oldu. Antrenörler Can Corcor ve Toygarhan Yeşilcan’da elde ettikleri başarıdan dolayı sporcularını kutlayarak başarılarının devamını dilediler.