Genç Şimşekler'den Anadolu'ya tek kurşun

Genç Şimşekler’den Anadolu’ya tek kurşun
Eskişehirspor süper gençleri özel maçta Anadolu Üniversitesini Orhan’ın golü ile yendi. 1-0Çanakkale Dardanel maçının futbol federasyonu tarafından tehir edilmesi üzerine hafta sonunu boş geçirmek istemeyen Eskişehirspor Süper...

Eskişehirspor süper gençleri özel maçta Anadolu Üniversitesini Orhan'ın golü ile yendi. 1-0
Çanakkale Dardanel maçının futbol federasyonu tarafından tehir edilmesi üzerine hafta sonunu boş geçirmek istemeyen Eskişehirspor Süper gençleri dün Besyo sahasında süper amatör kümenin güçlü takımlarından Anadolu Üniversitesi ile özel maç yaptı.
Karşılaşmaya Yasin, Fatih, Fırat, Fahri, Çağrı, Orhan, Ceyhun, Mustafa, Emrah,Uğur, Seçkin on biri ile çıkan Eskişehirspor süper gençleri 21. dakikada Orhan'la öne geçti ve ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.
Maçın ikinci yarısında ise oyunu istediği gibi yönlendiren genç şimşekler doksan dakikayı ilk yarıda attığı golle 1-0 önde kapatmayı başardı. Eskişehirspor PAF takım antrenörü Emre Özbayer " Özel maç bizim için çok iyi geçti. Anadolu üniversitesine teşekkür ederiz. Futbolcularımız hem maç havasından uzaklaşmadılar hem de son durumlarını gördük" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.