Gol düellosunu kaybettik

Gol düellosunu kaybettik
Eskişehirspor B gençleri Düzce grubundaki ikinci başında Beşiktaş ile girdiği gol düellosunu kaybetti. 2-3Grup liderini belirleyecek olan final niteliğindeki karşılaşmaya galibiyet parolası ile çıkan Eskişehirspor, Beşiktaş...

Eskişehirspor B gençleri Düzce grubundaki ikinci başında Beşiktaş ile girdiği gol düellosunu kaybetti. 2-3
Grup liderini belirleyecek olan final niteliğindeki karşılaşmaya galibiyet parolası ile çıkan Eskişehirspor, Beşiktaş karşısında iyi oynamasına rağmen ferdi hatalardan yediği gollerle maçı kaybetti. Karşılaşmanın 5. dakikasında Saim' le öne geçen Beşiktaş'a 9. dakikada Arda'nın penaltıdan attığı golle karşılık veren Eskişehirspor yine defans hatasından 31. dakikada Batuhan' ın golüne engel olamadı ve ilkyarıyı 2-1 yenik kapattı.
Maçın ikinci yarısına hızlı başlayan Eskişehirspor 44. dak. Hakan'la eşitliği tekrar sağladı. Bu golle birlikte baskıların arttıran ve defans güvenliğini azaltan Eskişehirspor 48. dakikada Batuhan' ın attığı gole engel olamadı ve karşılaşmayı 3-2 kaybetti.
Tür şansını büyük ölçüde azaltan Genç şimşekler bugün son maçını Bartın ile yapacak. Beşiktaş ise bugün Ereğli maçına beraberlik avantajı ile çıkacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.