Gollü maçlar oynandı

Gollü maçlar oynandı
Turnuvada son haftaya girilirken, oynanan maçlarda Modern Ambalaj Elvan Gıda’yı 3-2 yenerken, Knaufizalasyon Meteksan’ı, Kafaoğlu Plastikte Cici Çikolatayı 3-0 mağlup etti. Ligde son hafta maçlarının ardından kupalar sahibini...

Turnuvada son haftaya girilirken, oynanan maçlarda Modern Ambalaj Elvan Gıda’yı 3-2 yenerken, Knaufizalasyon Meteksan’ı, Kafaoğlu Plastikte Cici çikolatayı 3-0 mağlup etti. Ligde son hafta maçlarının ardından kupalar sahibini bulacak.


 


Şampiyonluk için geri sayıma geçilirken, 12.haftası tamamlanan Fabrika çalışanları Halı Saha Futbol Turnuvasında önemli maçlar oynanıyor.  Modern Ambalaj ile Elvan Gıda’nın karşılaşmasında sevinen 3-2 ile Modern Ambalaj oldu. Bir diğer maçta Knaufizalasyon ile Meteksan takımları mücadele etti. Her iki yarıda da etkili olan Knaufizalasyon 3-0 rakibini yenmeyi başardı. Kafaoğlu Plastik Cici çikolata maçında ise Kafaoğlu Plastik karşılaşmayı 3-0 galibiyetle tamamladı. 12 takımın mücadele ettiği turnuva önümüzdeki hafta tamamlanacak. Ligin bitimine bir hafta kalan Lande Kabin büyük bir avantajı elinde bulundururken, şampiyonluğa oldukça yakın durumda. Ligde son hafta karşılaşmalarının son derece zorlu ve çekişmeli geçmesi bekleniyor. Maçların ardından ilk üç sırayı paylaşan takımlara gol kralına, en az gol yiyen kaleciye ve en centilmen sporcuya düzenlenecek törenle ödülleri verilecek. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.