Görsem iyi başladı

Görsem iyi başladı
Görme Engelliler Futbol Türkiye Şampiyonası Balıkesir’de sürüyor. Eskişehir’i temsil eden Görsem Spor Kulübü dün oynanan maçlarda Kayseri, Bursa ekiplerini mağlup ederken, Ankara temsilcisi ile berabere kaldı. Temsilcimiz gazetemizin...

Görme Engelliler Futbol Türkiye Şampiyonası Balıkesir'de sürüyor. Eskişehir'i temsil eden Görsem Spor Kulübü dün oynanan maçlarda Kayseri, Bursa ekiplerini mağlup ederken, Ankara temsilcisi ile berabere kaldı. Temsilcimiz gazetemizin baskıya girdiği akşam saatlerinde ise Gaziantep temsilcisi ile karşı karşıya geldi.
Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen Görme Engelliler Türkiye Şampiyonası Balıkesir'de devam ediyor. Çeşitli illerden toplam 17 takımın katıldığı şampiyonada Eskişehir'i, GÖRSEM Spor Kulübü temsil ediyor. Temsilcimiz, dün oynanan maçlarda Kayseri Gençler Takımını 5-0 mağlup ederken, Bursa Uludağ Takımını ise 3-0'lık skorla geçti. GÖRSEM, Ankara ekibiyle yaptığı maçta da 1-1, Gaziantep ile de golsüz berabere kalmayı başardı. Temsilcimiz bugün grubundaki son maçına çıkacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.