Görüşme var, uzlaşma yok

Görüşme var, uzlaşma yok
Elazığ maçından sonra yapılan yönetim kurulu toplantısında başkanlığı bırakma kararı alan Nebi Hatipoğlu ve bazı yöneticilerin desteğiyle başkan adayı olan Rıdvan Çakırgöz arasındaki görüşmeler dün de sürerken mali...

Elazığ maçından sonra yapılan yönetim kurulu toplantısında başkanlığı bırakma kararı alan Nebi Hatipoğlu ve bazı yöneticilerin desteğiyle başkan adayı olan Rıdvan Çakırgöz arasındaki görüşmeler dün de sürerken mali portrede uzlaşma yine sağlanamadı.
Çakırgöz dün yaptığı açıklamada "Biz Nebi Hatipoğlu ile hemen her gün görüşüyoruz. Pazartesi bir kez daha görüşeceğiz. Eskişehirspor için göreve hazırız. Bir an önce görevi devralıp yeni sezon için çalışmalara başlamak istiyoruz" dedi.
Eskişehirspor'da başkanlık için Nebi Hatipoğlu ve yönetici Rıdvan Çakırgöz arasındaki görüşmeler sürüyor. Dün yapılan görüşmede de uzlaşma sağlanamadı. Kırmızı Şimşeklerin geçtiğimiz hafta sonu kendi evinde oynadığı Elazığ maçından sonra başkanlığı bırakma kararı alan Nebi Hatipoğlu'nun bu kararı üzerine yönetici arkadaşlarının desteği ile başkan adayı olan Rıdvan Çakırgöz arasındaki görüşmeler sürüyor. Yönetimi yakın kaynaklardan edinilen bilgilere göre Hatipoğlu ve Çakırgöz'ün dün yaptığı toplantı da yine uzun uzun konuştuğu ve mali portre üzerinde görüştüğü öğrenildi. Toplantı da başkan Nebi Hatipoğlu'nun alacağını öncelikli olarak talep ettiği ve Rıdvan Çakırgöz'ün şahsi çeklerini istediği belirtildi. Çakırgöz'ün Hatipoğlu'na Alpet'den gelecek olan parayı teklif ettiği ancak Hatipoğlu'nun bunu kabul etmediği öğrenildi. İkili arasındaki görüşmenin Başkan Nebi Hatipoğlu'nun şehir dışına çıkacağı için Pazartesi gününe kaldığı da belirtildi.
ÇAKIRGÖZ "EKİP OLARAK HAZIRIZ"
Dün görüşlerini aldığımız başkan adayı Rıdvan Çakırgöz görüşmelerin sürdüğünü belirterek "Biz başkan Hatipoğlu ile hemen her gün görüşüyoruz.Ama henüz net bir şey yok.Pazartesi günü bir kez daha oturup konuşacağız. Biz şu anda Eskişehirspor'u düşünüyoruz. Futbolcuların biriken borçlarını kapatmak zorundayız.Yoksa Eskişehirspor için büyük tehlike olabilir. Ben ve arkadaşlarım bu konuda hazırız.
Bu takımın genel kurula gitmesi bütün planları bozar. Biz hemen göreve devir alıp yeni sezon için çalışmalara başlamak istiyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.